Ірина 🦋

Нові покупки від Avenue Des Parfums

Про свою любов до дифузорів цього бренду я розповідала вже багато разів, у моїх дописах можна почитати про аромати бренду, які мені вдалося протестувати

🛍️ Аромадифузор Avenue Des Parfums Home Lotus & Sandalwood З цього аромату влітку почалося моє знайомство з брендом, про нього докладніше я вже писала, можна почитати тут https://club.makeup.com.ua/post/47713/

Те, що я купила аромат повторно, думаю вже говорить багато про що 😉 Помітила, що у цього аромату, трохи змінився дизайн, сподіваюся, що на якість аромату це ніяк не вплинуло.

🛍️ Аромадифузор Avenue Des Parfums Home Oud & Berry новий для мене аромат, давно хотіла його спробувати

Єдине, що зовсім не тішить, то це те, що зараз ціна на makeup піднялася з 320+ грн до 650грн, вважаю що це вже перебір, підняття ціни в 2 рази.

У мене вже було 5 ароматів цього бренду, і всі вони мене порадували, купувала більше для порівняння з ароматами, які заявлені виробником у схожих, оскільки вони є в моїй колекції. Почитати мої огляди на них можна на моїй сторінці. Сьогодні додалося ще 7 нових ароматів, причому цього разу більшість із них були для чоловіка 🧔🏻‍♂️

Нещодавно йому на очі потрапило відео 📹, в якому розповідали про популярні чоловічі аромати, і він попросив замовити пробники протестувати перед замовленням флакона. Але я як ощадлива дружина, згадала що у Avenue Des Parfums я бачила у схожих деякі з ароматів що він захотів, інші обрала на свій смак. Згадуючи своє вдале тестування парфумерії цього бренду, я вирішила і йому замовити на пробу аналоги, тим більше різниця у вартості величезна, особливо з деякими нішевими 😉

🛍️ Avenue Des Parfums Black Kabul в схожих заявлен заичайно дуже популярний Black Afgano Nasomatto

🛍️ Avenue Des Parfums Legend New York і тут у схожих аромат, який набрав свою популярність вже дуже давно, і багато брендів намагаються його копіювати і це звичайно ж Aventus Creed та L'Aventure Al Haramain Perfumes останній у свою чергу на парфумерних сайтах заявлений як один із клонів Aventus

🛍️ Avenue Des Parfums Dark Berlin у схожих знову ниша Ombré Leather Tom Ford

🛍️ Avenue Des Parfums Stylish Montreal у схожих за настроєм бренд пропонує Legend Eau de Parfum Montblanc.

Перші два можу легко уявити на чоловікові, бо з прородителями цих ароматів знайома

🛍️ Avenue Des Parfums Vanilla Salerno, аналог парфума Tom Ford Tobacco Vanille та Velvet Teddy MAC

🛍️ Avenue Des Parfums Black Jakarta у схожих знову Tom Ford аромат Black Orchid. Ця орхідея була у мене нещодавно в пробнику, і я була в роздумах, чи потрібен мені флакон, вирішила спочатку затестити цей пробник

Оригінальні версії цих ароматів від Tom Ford є на сайте, але чомусь посилання на товари цього бренду не додаються 🤷🏻‍♀️

🛍️ Avenue Des Parfums Silky Abu Dhabi схож на Attar Collection Hayati, один з моїх улюблених ароматів, тут розповідала про оригінал https://club.makeup.com.ua/post/33732/ тому не могла пройти повз та не купити для порівняння 😂

Заявлений як унісекс, але для мене це все ж таки чисто жіночий аромат 👩🏻

Ділитесь, що з продукції Avenue Des Parfums ви вже спробували, яке ваше враження від цього бренду? Можливо щось з моїх покупок вас зацікавило і ви хочете прочитати розгорнутий огляд на якісь аромати?

03 грудня, 2024
Ірина 🦋
03 грудня, 2024