HILLARY | На туральний дезодорант з сіллю Мертвого моря
Дезодорант Hillary та його магія
Ви знаєте цей стан? Коли ти вже перепробувала пів світу дезодорантів, від дешевих до люксових, а результат – ну таке собі?… Я – знала. Доки не відкрила для себе дезодорант HILLARY з сіллю Мертвого моря. Історія моїх пошуків ідеального дезодоранту завершилася несподіваною та приємною перемогою, і ось я готова поділитися своїми враженнями.
ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ
Об'єм: 50 мл.
Бренд: Hillary
Вік: 18+
Класифікація: натуральна
Термін придатності: 24 місяці
СКЛАД
Найцікавіше – це, безперечно, склад. Основа дезодоранту – запатентована магнієва технологія CareMag D з солей Мертвого моря. Це звучить загадково, але, в першу чергу, саме цей компонент забезпечує ефективну роботу засобу.
ПАКУВАННЯ
Дизайн засобу лаконічний, стильний і в той же час дуже оригінальний як для дезодоранту. Обожнюю мінімалістичне естетичне оформлення. Туба з щільного пластику, зручна для використання.
Доречі, є цікава фішка - подача засобу активується поворотним механізмом.
«Кулька» працює плавно, не заїдає, подається помірна кількість продукту.
ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ
Дезодорант має легку, кремову текстуру, яка легко розподіляється по шкірі. Аромат – майже непомітний, зовсім ненав'язливий, що для мене є великим плюсом. Відсутність різких парфумованих компонентів – це величезний бонус для чутливої шкіри.
ЗАСТОСУВАННЯ
Наношу дезодорант на чисту, суху шкіру. Невеликої кількості вистачає, щоб надійно захистити пахви протягом дня. Зауважу, засіб не залишає слідів на одязі.
МОЇ ВРАЖЕННЯ
Я була вражена ефективністю цього дезодоранту. Він справді працює! Однак, у перший тиждень "знайомства" я ще придивлялась до цього засобу, оскільки не могла зрозуміти рівень його дієвості. Потім збагнула, що справа у адаптації шкіри до натурального продукту, після цього періоду я закохалась у засіб.
Відмічу, що захист від поту триває весь день. Навіть під час тренувань я використовую цей дезодорант і не маю нарікань)
Шкіра під пахвами залишається сухою. Наноситься та розподіляється засіб легко та комфортно.
Немає жодних подразнень, алергічних реакцій – лише відчуття чистоти та свіжості.
Відсутність сильного аромату – це ще одна перевага.
Дезодорант Hillary став моїм рятівником у боротьбі з потом. Я дійсно знайшла засіб, який працює та не шкодить моїй шкірі.
Коментарі (0)