Hanna Domashenko

Бородачі будуть в захваті від такого подарунку!

Бути бородачем для чоловіків - це ще той челендж, як вивляється! Гарна, стильна борода - це результат комплексного догляду за нею.

Пані та панове! Набір Beard Set Ginger & Pink Pepper - буде корисною рекомендацією не тільки чоловікам, а й дівчатам бородачів, аби порадувати коханого! Зараз напередодні свят такий набір можна придбати у святковому пакуванні! Чудовий подарунок під ялинку, як на мене! Тут гарна коробочка, а всередині мила листівка та стильний, лаконічний мішечок із засобами.

Шампунь тут у зручному пакуванні з дозатором, а об'єм тут аж 250 мл! Я одразу згадала часи, коли в мене був чубчик і я мила його окремо від волосся, а тут у чоловіків цілий окремий шампунь для бороди є!

Аромат тут дуже приємний. Гарно піниться і відмінно вимиває волосся на бороді, роблячи його більш м'яким, слухняним та блискучим. Що важливо, при цьому шкіра обличчя не пересушена.

Наступний крок догляду - олійка у одноіменному ароматі, як і шампунь. Поєднання імбиру з рожевим перцем звучить довершено в доглядових чоловічих засобах! Продукт знаходиться в скляній баночці з піпеткою. Дозувати олійку з таким дозатором дуже зручно.

Цей засіб прекрасно доглядає за шкірою обличчя, дбає про пошкоджене волосся на бороді, полегшує її укладання та сприяє усуненню подразнень. Олійка не надто масна, тому нею приємно користуватися.

Такий набір просто 10 з 10! Він має стильний, брутальний вайб, який точно оцінить ваш бородатий мужчина! Гарний аромат, стильний дизайн і якісний догляд - це все про Barbers.

03 грудня, 2024
Hanna Domashenko
03 грудня, 2024