Hanna Domashenko

Kerastase - це, без перебільшень, моє найбільше відкриття цього року

Kerastase - це, без перебільшень, моє найбільше відкриття цього року

Після тестування лінійки Premiere від Kerastase я наче доторкнулася до "довершеного догляду за волоссям"! Дійсно класна, професійна косметика - довершена у кожній деталі: аромат, пакування, консистенція, дія на волосся.. Здається, тут все продумано до деталей.

Я щиро вдячна Diksizavr за те, що вона віддала в мої добрі ручки цю термозахисну сироватку-філер від Kerastase , яка їй не підійшла 😊 Моє волосся та я особисто щиро вдячна тобі за це!

Kerastase - це, без пе�ребільшень, моє найбільше відкриття цього року

Цей засіб надзвичайно багатофункціональний, адже він працює не лише, як термозахист, а й допомагає відновленню волосся. Premiere Serum Filler Fondamental повертає привабливе сяйво кожному локону!

Пакування тут стильне: важка срібляста банка зі зручним дозатором. Сам засіб має кремову консистенцію. Розприділяю його в долонях та наношу на вологе волосся перед тим, як сушити його чи робити укладку.

В результаті маю доглянуте волосся, неперевершений аромат, який потім тримається весь день після укладки та доглянути, живі кінчики. Kerastase вартує кожної копієчки! До того ж, підсадила на їх засоби ще й маму, яка тепер в захваті від вигляду свого фарбованого волосся! Планую знайомится й надалі з різними засобами від цього бренду.

03 грудня, 2024
Hanna Domashenko
03 грудня, 2024