JOLE ПІЛІНГ - СИРОВАТКА З PHA КИСЛОТАМИ ДЛЯ ЧУТЛИВОЇ ШКІРИ
Його ніжність тебе вразить 🩷
Привіт, дівчатка. Останнім часом не було вільного часу за різними обставинами, але я знову повертаюсь до вас. І хочу Вас познайомити із цим пілінгом - сироваткою для обличчя. Продукт цікавий та вартий уваги. Тому поїхали 🫶
P.s. Це вже мій НЕ перший продукт від цього бренду і я на власному досвіді переконалась, що у них дієва продукція, яка мені підходить.
❤️Опис від виробника - Кислотна пілінг-сироватка Jole призначена спеціально для чутливої шкіри. Делікатна формула з РН 4.0 забезпечує надання шкірі гладкості, шовковистості та щільності. Пілінг з PHA-кислотами сприяє ефективному відлущуванню ороговілого шару, розгладжуючи дрібні зморшки та усуваючи нерівність тону. Засіб також допомагає підвищити рівень вологи у шкірі, захистивши її від сухості, лущення та передчасного в'янення.
❤️Особливості:
- рекомендована для чутливої, схильної до алергії шкіри, із симптомами куперозу та розацеї, а також після травмування агресивними косметичними процедурами;
- може застосовуватися у будь-яку пору року;
- 0 % ароматів та барвників;
- формула на основі PHA-кислот для усунення ороговілих частинок шкіри, вирівнювання текстури та тону;
- глюконолактон 10 % підвищує щільність шкіри, чинить антиоксидантну та протизапальну дії, а також бореться зі зморшками;
- лактобіонова кислота 10 % відлущує верхній шар шкіри, покращує зволоженість шкіри, а також має антивікову дію;
- пантенол відновлює, заспокоює, розгладжує шкіру, а також стимулює вироблення колагену;
- бісаболол з аптечної ромашки знімає почервоніння, загоює шкіру та усуває лущення;
- містить зволожувальний комплекс із центели та бетаїну.
❤️Пакування - це баночка із темного скла, яка йде без додаткового пакування. Дизайн досить лаконічний. На етикетці вказані активні компоненти та головні функції засобу. Не протікає. Піпетка зручна у використанні. Тому нарікань немає.
❤️Об'єм - 30 мл.
❤️Виробник - Україна.
❤️Розхід - економний. Адже ми використовуємо його тільки декілька разів на тиждень.
❤️Спосіб використання - тут є декілька варіантів, залежно від стану/типу вашої шкіри.
Для чутливої шкіри, шкіри атопічної, з куперозом, розацеа, ушкодженої: використовувати 1 раз на тиждень, нанести на очищену та суху шкіру на 10 хвилин, потім ретельно змити проточною водою. На початку використання тримати на шкірі від 1 до 3 хвилин, потім змити водою. При нанесенні орієнтуватися на відчуття, збільшувати частоту і тривалість перебування пілінгу на шкірі поступово, спостерігаючи за реакцією шкіри.
Для будь-якого типу шкіри: як сироватку використовувати 2-3 рази на тиждень. Наносити у будь-який час 2-3 краплі 1 раз на день. Масажними рухами розподілити по обличчю. Після вбирання нанести зволожувальний крем.
Я використовую його саме як другий варіант.
❗️Також не забуваємо уникати слизові оболонки, про можливість індивідуальної реакції чи алергії на якісь компоненти.
❤️Консистенція - можна переглянути на фото. Він прозорого кольору, гелеподібний. Легкий, чудово розприділяється по шкірі. Дещо текучий. Схожий на більшість сироваток. Не залишає липкості чи інших слідів. Вираженого аромату не має.
❤️Інградієнти - Aqua, Lactobionic Acid, Gluconolactone, Isopentyldiol, Panthenol, Urea, Betaine, Bisabolol, Hydroxypropyl Methylcellulose, Centella Asiatica Extract, Valine, Ly-sine, Serine, Proline.
🟢Склад у нього цілком безпечний. Про дію окремих активних компонентів можна почитати вище у "особливостях".
❤️Враження - це чудовий засіб, яким я повністю задоволена. Пілінг - сироватка знаходиться у пакуванні із темного скла, має зручну піпетку, не протікає. Я обираю його використовувати саме як сироватку, не змиваючи, 2 - 3 рази на тиждень у вечірній рутині. Він швидко поглинається, не залишаючи відчуття липкості. Не має вираженого аромату. Негативних реакцій чи чутливості не викликав. Великим плюсом те, що його можна використовувати й не перейматися через те, що підвищиться чутливість до сонця. Вже на ранок шкіру гладенька, має більш рівний тон, природній блиск ніби зсередини, не пересушує. Також я маю постакне, то можу сказати, що він допомагає їх прибрати, але не так швидко, як хотілося б, в порівнянні з більш "агресивними" засобами. Але тут є плюсом, що він підходить для навіть чутливої шкіри. Тому раджу до нього приглянутись.
9/10
Коментарі (0)