Декальцинуючий Kerastase Premiere: сучасна технологія у сфері догляду за волоссям
Ви коли-небудь помічали, що ваше волосся стає тьмяним і ламким, навіть якщо ви дбаєте про нього з усією любов'ю? Можливо, причина криється у воді, якою ви миєте волосся? 🚰
Кальцій та інші мінерали, що містяться у водопровідній воді, можуть накопичуватися на волоссі, роблячи його важким і неслухняним. Достатньо поглянути на свій кран з якого тече вода. Якщо наліт його часто покриває, то ці засоби точно варто спробувати на своєму волоссі, щоб зрозуміти їх призначення.
Kerastase випустив лінійку Premiere, яка очищає волосся від накопичень кальцію та містить активи у вигляді лимонної кислоти, пептидів і гліцину, які зʼєднують пошкоджені звʼязки між кератиновими ланцюгами.
Завдяки новітнім технологіям у сфері догляду за волоссям, відновлення бондів стало справжнім проривом. Ця процедура допомагає відновити внутрішню структуру волосся, роблячи його міцнішим та здоровішим. Ну подивимося, на що вона здатна.
Декальцинуючий прешампунь-догляд для відновлення всіх типів пошкодженого волосся Kerastase Premiere
Я б назвала цей засіб, скоріше, не шампунем, а флюїдом. Формула без sls, без алюмінію, без глютену, без парабенів, без пластику.
Консистенція гелеподібна, прозора, аромат із циклу «чогось лимонного», але це і не дивно, бо основа активу - лимонна кислота.
5-6 натискань помпи вистачає на одне 5-хвилинне нанесення згідно інструкції. Тут головне - правильно дозувати розхід, бо для кожного типу він різний. Судячи зі скрипу мого пористого волосся після використання, то засіб ідеально справляється із залишками стайлінгів для волосся та жировим брудом, який накопичується на волоссі.
Виробник запевняє, що прешампунь ефективно видаляє накопичення мінералів і забруднень, які можуть заважати здоровому росту волосся. Не можу з цим не погодитися, адже з жодним шампунем ШГО я не відчувала такої легкості та свіжості після миття - пальці просто ковзають поміж пасм. Не змиваємо, бо наступним етапом буде…
Декальцинуючий шампунь Kerastase Premiere Decalcifying Repairing Shampoo
Консистенція густа, але він настільки добре розмилюється, що на моє густе волосся до лопаток вистачає порціі класичної чайної ложечки. Пробувала намилити повторно - що один, що два рази нічого не змінило, волосся все одно якісно промилося. Сподобалося відчуття не пересушеного волосся, воно не скрипіло. Шампунь якісний. Це відчувається. Замовила собі повнорозмірний формат.
Декальцинуючий кондиціонер Kerastase Premiere Fondant
Це соло у трійці. Текстура щільна, добре розподіляється, мені цього пакування обʼємом 10 гр вистачило на два рази. Скажу так - розхід бюджетний, бо пористе волосся його прям всмоктало у себе. Нанесла кондиціонер на волосся на 5 хвилин після 2-етапного догляду - ну звісно ж, результат відчула майже відразу, бо волоссячко стало слизьке, легко розчесалося у ванній до змивання. Після сушіння розсипалося і приємно пахло, як після процедур у висококласному салоні. Можна додатково для пористої гривки навіть нічого більше не використовувати, бо результат можете бачити на фото - моя антенки на місці, вкладені одна до одної. Повномір вже іде 👌
Загальні враження від тріо 🫧
Відверто кажучи, до використання цих засобів ніколи не задумувалася, що пошкодження волосся спричиняє кальцій та мінерали, які накопичується на волоссі та зривають звʼязки між кератиновими ланцюгами.
Відчувається, що лінійка Kerastase Premiere складається з якісних, дійсно професійних засобів.
Хочеться взяти одразу всю серію повномірів, щоб користуватися нею на постійній основі, бо результат однозначно того вартий, а з жорсткою водою боротися самостійно дуже важко. Наліт із крану ж пальцем не зішкребеш? З волосся тим паче. Власницям оселі ж жорсткою водою однозначно рекомендую спробувати ці засоби. Вони того варті, повірте!
Коментарі (0)