Olya Mel

Мій досвід з Dr.Ceuracle

Мій досвід з Dr.Ceuracle
  • Себорегулювальний очищувальний гель для вмивання
    Dr.Ceuracle Ac Care Solution Pink Gel

Гель для проблемної шкіри, або м'яке делікатне очищення. Це м'яке очищення підкорило мене одразу, потрібна лиш крапля щоб очистити обличчя. Цього засобу мені вистачило майже на 4 місяці, тому доступно та економно, порівняно з іншими засобами. Гель очищує не до скрипу, що мені і подобається, бо не має агресивної дії на шкіру обличчя, шкіра м'яка, очищена, не тьмяна, не пересушена, що ще потрібно? Гель дегко підійде для жирної, комбінованої, чутливої, та шкіри з висипами, щодо сухої незнаю, але гадаю не пересушить точно. Щира впевнена рекомендація від мене)

Мій досвід з Dr.Ceuracle
  • Веганська багатофункціональна кремова есенція з екстрактом комбучі й чорного чаю
    Dr.Ceuracle Vegan Combucha Tea Essence

Ця кремова есенція свого часу зробила просто фурор в інтернеті, за нею ганялися багато хто, шукали заміну, щось схоже, та все ж ось вона, в повному розмірі та в мініатюрі. На даний момент ажіотаж стих, тому я розповім про свій досвід. Чи робить вона якесь диво зі гкірою, можливо магія, перетворення? – Ні! Але що можу сказати точно, вона не шкодить. Щоб нею скористатися потрібно збовтати пляшечку, і рідина миттю перетворюється на ніжну есенцію, немов молочко. Я спочатку не могла зрозуміти в чому ж магія і таке вселюдне захоплення, аж поки через кілька днів при світлі під час нанесення, я зрозуміла що моя шкіра одразу набуває природного гарного блиску, немов зволожена якимось чудо-кремом, і ось тут я зрозуміла за чим всі гналися – зволожена сяюча шкіра! Але магія зникає десь через місяць коли ти про це знаєш і вже не дивуєшся щоранку 😄

Досліджувала чи може ця есенція замінити крем, однозначно ні, хіба для повністю здорової нормальної шкіри, для сухої потрібно ще зволоження, для жирної легкий крем, адже щільний не всотиться весь у шкіри після цього засобу, для комбінованої це просто хороший плюс до догляду. Я рекомендую цю есенцію, якщо бажаєте ще її спробувати, якщо у вас класний догляд, який виконує свої функцію, то гадаю переплачувати не варто, хіба взяти мініатюрку.

Dr.Ceuracle є корейським брендом, як і Needly та Tiam на які я вже робила дописи (можете знайти в профілі). Я люблю корейські бренди, всі вони спрямовані на допомогу нашій шкірі та класне зволоження, навіть якісь дешеві масочки, і це радує, що їх косметика є більш-менш доступною та якісною насамперед. Ще важливим, для мене особисто, фактором є те, що майже всі їх бренди це веганські засоби, що не тільки не тестуються на тваринах, а ще й не мають компонентів тваринного походження, і це неймовірна річ, яку я дуже підтримую і закликаю вас це робити, це дуже важливо. Тому мій рекомендасьйон 😉

Пишіть про свій досвід з корейськими брендами)

04 грудня, 2024
Olya Mel
04 грудня, 2024