ViKhur

Мої перші викидушки

Мої перші викидушки

1. Міцелярна вода від Eveline 750 мл. Купувала в березні, отже 8 місяців щоденного користування. Хороша, все відмінно змиває. Не бачу резону купувати Bioderma. Головне щоб не була агресивною, це стосується і вмивання. Не купую якісь дорогі умивашки - пінки, гелі. Ми ж їх всеодно змиваємо потім.

2. Кондиціонер від L"ador. Мені дуже подобався колись шампунь цієї серії. Вирішила взяти дует для ще кращого ефекту зволоження, але нажаль не виправдав очікування.

3. Сироватка - вітамін С, ніацинамід та пептиди. Хороший склад, цікава форма вітаміну С. Дійсно вирівнює тон обличчя, але повністю пігментацію не прибирає. Повторю точно.

4. Серветки для зняття мейкапу. Брала для відпустки. Макіяж не змиває нормально. Заміна міцелярці посередня.

5. Пробник спф від Isntree. Вже місяць в акції пакування з двох 50 мл спф - 626 грн. Взяла пробник щоб дізнатись що то за спф і чи вартий уваги. Ріденький, гарно вбирається, але шкіра блищить дуже. Мені сподобалось, але чомусь не наважуюсь замовити те duo - пакування. Боюсь що набридне засіб, але користуватись треба буде.

04 грудня, 2024
ViKhur
04 грудня, 2024