Аніта

Пензлик для вій і брів Inter-Vion Brush

Пензлик для вій і брів Inter-Vion Brush

Ні для кого не секрет, наскільки важливими є брови на обличчі. Не тільки їх наявність, а й їх охайний виразний і водночас акуратний зовнішній вигляд. І в цьому нам допомагають різні речі - фарби для брів, тіні, олівці та інші засоби.
Але чи знали ви, що брови потрібно розчісувати два рази на день - вранці та ввечері? Так-так, як і волосся голови, брови теж потребують постійного розчісування. Щоденне розчісування покращує кровотік та стимулює ріст волосся.

Загальний спектр доглядових заходів може відрізнятися, залежно від індивідуальних особливостей та побажань. Проте база, якою раджу не нехтувати – це:

1. Очищення
2. Корекція (створення форми)
3. Розчісування та укладка
.

Сьогодні поговоримо про останній пункт, а точніше про інструмент для розчісування та укладки брів.

Кожній дівчині потрібно мати у своєму арсеналі як мінімум щіточку для догляду за бровами. Існують спеціальні щіточки з синтетичним та натуральним ворсом.
Нещодавно я змінила більшість своїх пензликів і щіточку для брів я теж придбала нову. Свій вибір я зупинила на Inter-Vion Brush.

Щіточка виготовлена з якісної синтетичної щетини, має дуже щільні ворсинки, закручені спіраллю. Основа ручки дерев'яна, покрита лаком відмінної якості, при необхідності сам кінчик можна загнути. Щетинки пружні, але не колючі. Дуже зручна та легка у використанні. Вона делікатно взаємодіє зі шкірою, чудово розгладжує брови. Після миття не сиплеться. Я дуже задоволена своїм вибором. Якщо ви в пошуках щіточки, то рекомендую звернути увагу на цю.

05 грудня, 2024
Аніта
05 грудня, 2024