Дереш Віта

Цитрусовий гель для вмивання від GARNIER

Цей гель з вітаміном С від GARNIER придбала літом і активно користувалась ним протягом цього періоду. Та з приходом холодної пори відкладаю його в сторонку і переходжу на менш агресивний очищувальний засіб.

Гель прекрасно очищує шкіру, просто "до скрипу", розчиняє будь-які забруднення і декоративну косметику (особливо сухі текстури, але й з тональним/консилером він також впорається), дещо звужує пори. Відповідно, шкіру гель підсушує відчутно, після вмивання залишається відчуття снянутості, можуть виникнути лущення. Так як в мене жирна шкіра, на літо мені цей гель підходив гарно, та зараз, в опалювальний сезон, мені хочеться більш м'якого очищення. Думаю, людям з сухою, чутливою, та й навіть просто нормальною шкірою цей гель буде надто агресивним та може сушити.

Гель густий, прозорого кольору, має приємний свіжий запах, який деякий час відчувається на шкірі після вмивання.

Піниться сильно, але змивається важкувато, на шкірі після цього гелю залишається відчуття "мильності".

Пакування гарне - жовтий пластиковий флакончик, прозорий, є зручний дозатор.

Загалом, гель гарний, але радила б його тільки людям із жирним типом шкіри і на теплий період року.

04 грудня, 2024
Дереш Віта
04 грудня, 2024