SHELLY | Олія для нігт ів і кутикули Apple I Cinnamon
Зимова казка для нігтів
Зима – час затишку, теплих светрів та… ламких нігтів. Сухе повітря, вітер та часте використання гарячої води роблять свою справу. Наприклад, мої нігті перетворилися на справжнє поле бою😅 Тим більше я вирішила на деякий час відмовитись від гель-лаку. Чим не додатковий привід привести нігті і кутикулу у більш здоровий стан?
А ще я знайшла в одного з улюблених брендів - Shelly, новинку - олію для нігтів і кутикули Apple & Cinnamon. Тож на моїх нігтях трудився саме цей засіб)) Зараз про нього і розповім)
ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ
Об'єм: 3 мл.
Бренд: Shelly
Вік: 18+
Призначення: відновлення, живлення, зволоження
Класифікація: професійна
Термін придатності: 6 місяців після відкриття
СКЛАД:
Paraffinum Liquidum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Vitis Vinifera Seed Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Parfum, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Hexamethylindanopyran, CI 26100
Засіб містить цілий коктейль з корисних рослинних олій: мигдальної, макадамії, виноградних кісточок, конопляної та соняшникової. Це ціла армія корисних речовин, що живлять та зволожують нігті та кутикули.
ПАКУВАННЯ, ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД
Почну з головного - неймовірно естетичне святкове пакування у вигляді ялиночки😍 такий формат можна і на новорічну ялинку повісити, можна й подарувати як приємний та корисний міні-презент)
Сама олія представлена у зручному невеликому флаконі-олівчику з комфортним аплікатором. Доволі незвичний та зручний акцент - засіб подається натисканням на «кнопку» як у ручці)) Дизайн простий та красивий, завдяки прозорому корпусу чудово видно скільки засобу залишилось у флаконі-стіку.
ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ
Запах – справжня знахідка! Солодкий, теплий, натуральний аромат запеченого яблука та кориці. Це справжнє ароматерапевтичне задоволення під час догляду за нігтями.
Олія має легку, нелипку текстуру, швидко вбирається, не залишаючи жирного сліду чи ефекту плівки.
ЗАСТОСУВАННЯ
Я використовую олію щодня, частіше усього ввечері, наносячи кілька крапель на нігті та кутикулу. Зручно робити це перед сном, щоб олія встигла добре ввібратися та попрацювати.
МОЇ ВРАЖЕННЯ
Результат мені дуже подобається. За кілька тижнів використання нігті стали помітно міцнішими, менше ламаються та не відшаровуються, кутикула – м'якенька та доглянута. Ніяких загрубівших недоліків.
Олі я справді живить і зволожує, надає нігтям здоровий блиск. Аромат – окрема пісня! Він створює атмосферу розслаблення та затишку під час догляду. А ще додає новорічного настрою )) Щиро рекомендую ❤️
Коментарі (0)