MAXIMOVA🌷

Парфумований крем для рук Oasis

Крем для рук актуальний в будь-яку пору року, але особливо важливий взимку. Я маю погану звичку - не ношу перчатки аж до сильних морозів (не питайте чому, це якісь заводські налаштування) і в цей період обвітрюються руки та без додаткового догляду шкіра стає сухою і подразненою.

Тому зараз я маю кремчики в кожній сумочці, біля ліжка, на роботі (всюди забезпечила до них доступ). І хочу розказати про крем, який окрім доглядових властивостей вразив мене своїм ароматом. В ньому представлена ароматична композиція Кірке Тіціана Терензі з нотами маракуї, сандалу та Пачулі, таке поєднання звучить вишукано. Насиченість аромату відчувається на 3 з 5, досить насичено але не занадто яскраво, особисто мені не заважає і не конфліктує з парфумом.

Паралельно користуюсь гелем для душу з цієї ж лінійки. Прикріпляю відео з розпаковкою.

Він має красиве естетичне пакування. Туба з чорною мінімалістичною етикеткою. Носик запаяний - відкривається зворотною стороною ковпачка. Об'єм 30 мл - зручний формат взяти з собою.

Текстура комфортна, легко розподіляється та вбирається за декілька хвилин. Немає жирного фінішу, приємно відчувається. Візуально шкіра на руках одразу виглядає доглянутою та зволоженою.

Склад збагачений зволожуючими компонентами:

- Glycerin - утримує вологу в шкірі.

- Sorbitol - підтримувати водний баланс шкіри.

- Shea Butter Oil (масло ши) - живить і пом’якшує шкіру.

- Panthenol (провітамін B5) - заспокоює шкіру, прискорює регенерацію клітин.

Живильні та пом'якшувальні інгредієнти:

- Sweet Almond Oil (мигдальна олія) - багата на вітаміни A і E, пом’якшує шкіру і зменшує сухість.

- Cetearyl Olivate та Sorbitan Olivate - емульгатори на основі оливкової олії, що сприяють зволоженню.

Активні компоненти для догляду:

- Tocopherol Acetate (вітамін E) - антиоксидант, що захищає шкіру від старіння.

- Allantoin - заспокоює, знімає подразнення і сприяє загоєнню.

- Laminaria Digitata Extract (екстракт ламінарії) - насичує шкіру мікроелементами і підтримує її тонус.

- Hydrolyzed Elastin - Зміцнює шкіру, підвищує її еластичність.

Цей кремчик чудовий помічник по догляду за руками з розкішним ароматом. В лінійці представлені різні парфумовані композиції, тому кожен зможе підібрати особливий продукт на свій смак.

04 грудня, 2024
MAXIMOVA🌷
04 грудня, 2024