SPF, який точно вартує уваги
Skin&Lab Hybarrier Fresh Sun Lotion SPF50+ PA++++
Цей санскрін я придбала у мініатюрі 10 мл, але ще точно повторю у повнорозмірному форматі, бо дуже мені сподобався.
Лосьйон на основі стабільних хімічних фільтрів нового покоління (комплекс 5 фотостабільних фільтрів), тому захист надійний. Поновлювати в умовах міста протягом дня не потрібно.
Окрім цього, він має зволожуючий та антиоксидантний ефект.
Основними активами є:
▫️ Ніацинамід надає себорегулюючу, протизапальну, м’яку антибактеріальну дію, забезпечує антиоксидантний захист клітин
▫️ Гіалуронова кислота різної молекулярної маси глибоко зволожує шкіру у глибоких шарах, покращує мікрорельєф
▫️ Аденозин впливає на синтез колагену і еластину, тому вирівнює рельєф і уповільнює процеси старіння
У лосьйону легка текстура, як рідкого крему, не флюїдна.
Аромат не відчуваю, типовий запах косметики.
На шкірі відчувається мега-комфортно, поглинається в нуль, залишаючи ніжний сяючий фініш. Зволожуючий ефект відчутний, проте трішки поступається по-моєму улюбленому Round Lab.
Косметика на нього лягає гарно, у будь-яких умовах цей спф не скочується.
Точно вартує уваги кожної, щоб спробувати хоча б у мініатюрі!)
Думаю, що особливо повинен сподобатися також і власникам жирної/комбі шкіри, бо не переобтяжує, не відчувається на шкірі. Власники чутливої, сухої, нормальної шкіри теж вподобали б, у тому числі за делікатну зволожуючу дію.
Співвідношення ціна/якість у цьом у випадку виправдане на всі 100.
Коментарі (0)