Dr. Wild Tebodont став моїм маст-хевом
Турбота про протези й гігієну.
Використовую ополіскувач для порожнини рота Dr. Wild Tebodont (Melaleuca Alternifolia) вже тривалий час,а саме одна ця банка на двох пів року і це справжня знахідка!
Цей продукт виготовлений на основі натуральної олії чайного дерева, рекомендована лікарем.
Особливо хочу порекомендувати цей ополіскувач тим, у кого є протези або імплантати. Він чудово допомагає підтримувати гігієну порожнини рота, запобігаючи запаленням і дискомфорту. Регулярне використання зменшує ризик появи подразнень і навіть сприяє швидшому загоєнню дрібних ушкоджень слизової оболонки.
Ще одна важлива перевага — відмінна дезінфекція. Під час хвороби, зокрема коли мала ангіну, я використовувала цей ополіскувач і помітила, що він реально допоміг мені швидше одужати. Була здивована шо наші методи сіль і сода можуть нашкодити, мені навідріз лікар заборонив полоскання сіллю чи содою, а полоскалка ця як раз по складу лікарю сподобалась і мені підтвердили шо полоскай все буде ок.
Щодо економічності – це теж плюс. Незважаючи на невеликий об'єм пляшечки, її вистачає надовго, адже для однієї процедури достатньо лише мілілітрів ( 5 і додати води все). А тепер важливо шоб його налити треба відкрити кришку , нажати легко на бутилку видавится трошки засобу і його перелити обережно в кришечку яку ви
тільки шо зняли (ну колпачок ок) і туди до ціеї рідини додати води і все готово полоскайтесь.Я довго не могла зрозуміти чого в мене не льется рідина.
Смак і запах доволі насичені, але вони чудово освіжають.
Правда, не можу сказати, що цей ополіскувач підійде всім. Наприклад, він не містить компонентів для ремінералізації зубів, тому для зміцнення емалі його краще комбінувати з іншими засобами. Але якщо вам потрібна якісна антисептична дія — це один із найкращих продуктів.
Рекомендую всім, хто шукає натуральний і ефективний догляд за порожниною рота, особливо якщо маєте протези чи схильність до запалень. Використала вже цілу пляшечку, і обов'язково куплю ще!
Коментарі (0)