Вау-об'єм на моїх віях! Хоч я не фанат класичних щіток, але результат від туші сподобався
Loreal Lash Paradise
Привіт, красуні!
Хоч я і дуже люблю яскраво фарбуватися, останнім часом мій макіяж - це брови, тон, рум'яна, помада, і нафарбовані вії. Не встигаю я і себе зібрати, як слід, на роботу, і дитину в школу:-)
Тому мені була необхідна туш, яка б робила мої вії максимально пухнастими, густими і об'ємними, щоб виразно підкреслити очі.
І, здається, я знайшла чудовий варіант - це туш Loreal Lash Paradise.
Спершу хочеться відзначити, що мені дуже подобається дизайн цієї туші - флакон зроблений з якісного пластику рожевого золота, і його приємно тримати в руках.
Об'єм всього - 6,4 мл, але я сподіваюся, що ця крихітка прослужить мені не менше двох місяців.
Loreal Lash Paradise має класичну пухнасту щіточку, і хоч я більше люблю силіконові щітки, з нею я змогла подружитися.
Вона набирає достатню кількість туші, щоб гарно обволікти кожну волосинку.
Ви подивіться, які красиві пухнасті війки в мене вийшли.
Lash Paradise легко нашаровується, не обтяжуючи погляд. Вона працює саме на об'єм, тому якщо ви полюбляєте подовжуючі туші - краще придивіться на Loreal Panorama.
Ще дуже круто, що туш не осипається. Вона вологостійка, проте не водостійка, тож змити її без проблем можна міцелярною водою або гідрофільної олією.
З Loreal Lash Paradise можна зробити, як супер-лайтовий ефект для нюдового макіяжу, а можна додати пару шарів, і отримати драму! Дуже круто!
І я поки не знаю, як буде поводити себе туш через місяць або два, але перші враження - це вау!
Дякую за увагу 😘
Коментарі (0)