wowmom

Стара і нова "гаряча мамця". Нажаль, виробник таки змінив формулу

Привіт, красуні!

З сумом заявляю, що мої найулюбленіші рум'яна, які я купувала років 6 тому - закінчилися. Це рум'яшки theBalm Hot Mama. І хоч в мене була лише мініатюра в 3 грами, вистачило мені її ой як надовго.

Я вирішила довго не сумувати, і одразу ж замовила собі таку саму крихітку.

Проте, яким було моє здивування, коли я побачила, що виробник змінив формулу та віддінок, і це зовсім не ті рум'яна, які були раніше. Так вони схожі на минулу версію, але це все одно не то пальто.

Тож давайте сьогодні поговоримо про відмінності цих рум'ян, і що ви отримаєте, якщо зараз плануєте купувати TheBalm Hot Mama.

Раніше рум'яна Hot Mama мали шалену пігментацію і дуже м'яку текстуру. Щоб набрати їх на пензель, треба було трішки доторкнутися до рефіла, і легкими рухами наносити їх на обличчя, аби не переборщити.

Зараз вони стали настільки твердоспресованими, що ними просто неможливо нормально користуватися. Треба прикласти зусилля, або взяти жорсткий пензель з натурального ворсу, щоб отримати хоч якийсь яскравий рум'янець.

Пи.си. я виключаю можливість підробки, тому що замовляла рум'яна з іноземного чеського сайту, та і судячи з відгуків на Мейкапі, вже давно виробник змінив формулу.

Минула версія Hot Mama мала красивий рожево-кораловий віддінок з легким золотистим сяянням. Блиск був дуже делікатний, і не помітний не озброєнним оком. Тобто ці рум'яна були рум'янами, а не кольоровим хайлайтером.

Чого не скажеш про нову версію...

По перше, виробник поміняв віддінок, і він став більш персиковим, по-друге - золотого шимеру стало набагато більше. Це тепер відверто сяючі рум'яна.

Ні, ви не подумайте, я обожнюю блиск на щічках, але погодьтеся, не кожному таке сподобається, особливо, тим, у кого проблемна шкіра.

Наносити нову "гарячу мамцю" слід у декілька шарів, бо перший шар вам дасть тільки легке золотисте сяяння. З ними тепер дуже важко переборщити, і можливо це плюс.

Але для мене, для людини, яка хоче, щоб рум'яна було видно на шкірі, тепер це можливо буде проблемою.

У готовому макіяжі, мені дуже подобається, як виглядають рум'яна. Так, вони ніжні, освіжаючі, і красиво сяють.

Я взагалі люблю засоби для обличчя від theBalm - і хайлайтери, і бронзери, а рум'яна із серії Date - взагалі чудові.

Але я дуже засмучена зміною формули рум'ян Hot Mama.

Єдине, я маю надію, що з часом пігмент розфарбується, і працювати з ними буде легше.

Проте, це той випадок, коли зміни пішли не на користь.

Дякую за увагу 😘

07 грудня, 2024
wowmom
07 грудня, 2024