Профілактика вип адіння волосся з Placen formula
Додаткові ампули для кращого результату
Додаткові ампули-це упаковка, яку я нещодавно придбала для нанесення після свого першого курсу лікування випадіння, який включав 12 ампул.
Так радить робити виробник, я так і зробила.
Про свій позитивний досвід використання цих ампул я вже розповідала раніше, тому буде трохи повторювання для тих хто пропустив.
Placen formula-це не гормональний біо стимулятор , який допомагає зменшити випадіння волосся, позитивно впливає на ріст нового волосся та забезпечує насичення коренів волосся протеїнами, вітамінами, амінокислотами, ферментами.
Навіть у комплекті з 2 ампул є інструкція з використання і роздрукований сертифікат якості.
Єдине- у цьому комплекті немає резинової насадки на скляну на ампулу, як було у комплекті з 12 ампул.
Тому якщо маєте таку насадку, то збережіть її на майбутнє, не повторюйте мою помилку-не викидайте.
Ампули використовують після миття голови, на мокре волосся.
Для початку треба зробити легкий масаж голови кінчиками пальців, буквально 3-5 хвилин, так покращиться кровообіг і поглинання засобу у шкіру.
Далі відкриваємо ампулу, одягаємо насадку, бо без неї засіб буде литись не контрольовано, може потекти на шкіру обличчя або в очі, це викличе подразнення.
В мене, нажаль, так і сталось, першу ампулу з двох я наносила без насадки і швидко, засіб розтікався по обличчю і викликав подразнення, які зійшли як промила водою. Тут дійсно моя помилка, другу ампулу я наносила з обережністю, повільної ніяких казусів не сталось.
Треба розділяти пасма і поступово наносити на всю шкіру голови, масажуючи. Після нанесення відчувається потепління, це означає, що кровообіг покращується і засіб починає свою роботу.
Рідина прозора з приємним травʼяним ароматом, не жирнить і не обтяжує волосся.
Я використала 2 ампули для профілактики і повторю цей процес через пару місяців.
Мені подобається цей засіб і він допомагає мені у боротьбі з випадінням.
Коментарі (0)