Зволоження, яке працює: мій досвід з сироваткою від Mermade.
💧
Моє знайомство із цим брендом почалося саме із сироватки для обличчя, і це було дуже класно. Але, на жаль, я більше не бачила цієї сироватки в наявності, і вже давно її закінчила. Хотілося б повторити цей чудовий досвід, але ніяк не можу знайти цю красуню знову.
✦✦✦ ДИЗАЙН ТА ПАКУВАННЯ ✦✦✦
Прозорий пластиковий флакон і дозатор-піпетка білого кольору створюють відчуття легкості та елегантності. Чистота та мінімалізм, які він випромінює, надають відчуття свіжості та доглянутості.
На флаконі розміщено текст з чіткими графічними елементами, а зображення краплі так натякає на головну функцію сироватки — зволоження!
✦✦✦ КОНСИСТЕНЦІЯ ТА ТЕКСТУРА ✦✦✦
Консистенція сироватки легка, водяниста, схожа на гель — вона просто тане на шкірі! Легко розподіляється, немов прохолодний дотик, і втілює найкраще відчуття свіжості.
Текстура прозора, з ніжним голубим відтінком, як чиста вода, що дарує шкірі миттєве зволоження.
Відчуття легкості і свіжості при кожному застосуванні — це точно стане вашою маленькою щоденною насолодою!
✦✦✦ ПОГЛИНАННЯ ✦✦✦
Сироватка поглинається шкірою не миттєво, але швидко, даруючи відчуття, як вона зволожує шкіру, насичуючи її всіма необхідними компонентами. Буквально відчуваєте, як кожен сантиметр шкіри отримує свою порцію вологи, і шкіра стає м'якою та еластичною. Вона не залишає липкості чи жирного блиску, створюючи комфортне відчуття свіжості та легкості.
Ключові інгредієнти:
- Гіалуронова кислота для інтенсивного зволоження;
- Ніацинамід для заспокоєння подразнень та зменшення почервонінь;
- Екстракт центели азіатської для відновлення бар'єрних функцій шкіри.
✦✦✦ ВРАЖЕННЯ ✦✦✦
Вона мені дуже сподобалась! Я використовувала її через день, і вже після кількох застосувань помітила, як шкіра стала значно зволоженішою.
Моя жирна шкіра сприйняла її ідеально — не було ні жирного блиску, ні важкості, тільки відчуття легкості.
Що приємно здивувало — сироватка навіть допомогла зменшити кількість прищиків! Вона заспокоює шкіру і надає їй здорового вигляду, виглядає дуже свіжо. Тому можу точно сказати, що це хороший варіант для зволоження, особливо для жирної шкіри, і результат мені дуже сподобався!
Коментарі (0)