danabeauty

Сонцезахисний термозахист

Сонцезахисний термозахист

Обов'язковим етапом у моїй рутині по догляду за волоссям є використання термозахисного спрею для запобігання посіченості та ламкості волосся.

Цього разу я вирішили спробувати новий для себе засіб - термозахист з сонцезахисними фільтрами від Hillary.

Сонцезахисний терм�озахист

Термозахисну функцію забезпечує комбінація протеїнів рису та насіння коноплі.
Емоленти, такі як амодиметикон та лецитин забезпечують глибоке кондиціювання, відновлення структури пошкодженого волосся, термозахист, збереження кольору, надають блиску та сяйва волоссю.
Амінокислота стеарамін виконує кондиціонуючу дію.

Окрім зволоження та захисту від високих температур спрей також містить компоненти, що захищають волосся від негативного впливу УФ-випромінювання:

💛 Isoamyl p-methoxycinnamate - природній сонцезахисний агент, що ефективний проти UVB та UVA променів.

💛 Ethylhexyl Triazone, або ж Uvinul®T 150 - потужний та фотостабільний УФ фільтр.

Комбінація цих фільтрів забезпечує надійний захист від ультрафіолетових променів та запобігає вигоранню та пересушуванню волосся на сонці.

Формат аерозольного спрею дуже зручний, розпилює широку та мілкодисперсну хмару.

Окремо також виділю аромат - він просто неймовірний 😍 Солоденький, квітковий, на волоссі не залишається, але я залюбки спробувала б такий у форматі парфумів)

Зі своєю термозахисною функцією спрей справляється на всі 100%. Використовую щоразу як сушу феном або коли вкладаю гривку утюжком.

Легка текстура абсолютно не обтяжує, не склеює та не сплутує пасма, а навпаки полегшує розчісування та робить волосся слухняним та м'яким на дотик.

Волосся дуже гарно блистить та виглядає живим 😍
Зволожуючі компоненти чудово живлять та підтримують його у гарному стані.

А завдяки стабільним сонцезахисним фільтрам волосся надійно захищене від вигорання, на літо - супер знахідка!

Hillary Sun&Heat Defense Hair Spray - крутий термозахист, який я сміливо можу рекомендувати 💛

13 грудня, 2024
danabeauty
13 грудня, 2024