Капсули Омега 3 California Gold Nutrition
Така популярна і така ефективна добавка для краси та імунітету
Про користь Омега3 сказано та написано багато. Хтось вірить у її користь, хтось не вірить, а хтось не помічає різниці до курсу та після. Особисто я приймаю Омегу курсом два рази на рік - восени та навесні. Звісно вибір досить великий, просто очі розбігаються. Перше на що я дивлюся, це наявність сертифікатів безпеки. На жаль, не всі виробники можуть цим похвалитися, але для себе я намагаюся обирати найкращі варіанти, якщо є сумніви в якості, я краще не прийматиму такий продукт.
У результаті я обрала Омегу від бренду California Gold Nutrition, де номінальна кількість риб'ячого жиру 1000 мг.
Ця Омега-3 представлена у добре засвоюваній формі тригліцеридів. Омега California Gold Nutrition виготовлена з риб'ячого жиру найвищої якості, який очищується та обробляється в Німеччині відповідно до найсуворіших галузевих стандартів. Загалом я Омегу називаю вітамінкою молодості, хоча це зовсім не вітаміни, а БАД.
БАД упакований у білу пластикову баночку. Оформлення баночки просте і лаконічне. Баночка надійно захищена від розтину - гвинтова кришка була додатково об тягнута слюдою, а під нею була мембрана. Це стандартні захисні заходи. У баночці додатково лежав пакетик для адсорбції вологи, тому всі капсули сухі та не злиплі.
Капсули прозорі, гладкі, мають яскраво-жовтий відтінок, нагадують бурштин. Незважаючи на великий розмір проблем з їх проковтуванням не виникає. Не мають рибного смаку та аромату, немає риб'ячої відрижки.
В баночці 100 капсул, приймаю я їх один раз в день по одній капсулі, під час прийому їжі. Баночку зазвичай ділю з чоловіком, тому курс восени та на весні - 50 днів.
Що помітила після курсу
По-перше змінився стан шкіри. Пішла надмірна сухість. В опалювальний сезон я завжди страждаю від сухості шкіри. Незважаючи на те, що моя шкіра жирна, взимку вона у мене завжди сохне, навіть креми не завжди рятують. Після курсу омеги-3 шкіра стає більш насиченою та зволоженню, майже зникає сухість.
Покращився стан нігтів - нігтьова пластина зміцнена, меньше ламаються.
Зміцнюється імунітет. Тут звичайно не тільки заслуга однієї омеги, я також пропиваю вітамін Д та вітамін С курсом. Але всі разом – це чудова підтримка імунітету.
Покращився загальний стан, зранку легше вставати, заряд енергії зберігається протягом дня. Налагодився режим сну.
Це якісний продукт, який справді працює. Я однозначно рекомендую Омегу 3 California Gold Nutrition до знайомства та придбання.
Коментарі (0)