Огляд на декоративну косметику від українського бренду UNICO
В дописі багато тестувань і порівнянь продукту вживу та на картинці. А також огляд їх подарунку, лімітованого парфуму.
Маю від них наступні продукти:
💖 LIP GLOSS with menthol AMOUR
💖 LIP GLOSS with menthol JAM
💖 MULTITASKER ICON
💖 MULTITASKER SENSE
💖 MIDNIGHT CHERRIES PERFUME 10ML
Прафум отримала в подарунок на офіційному сайті, а також поклали купон на 500 гривень на наступну покупку. Акція дійсна до сих пір (08.12.2024).
❤️ Що пишуть про блиск.
Блиск для губ з ментолом забезпечує вологий глянцевий фініш та імітує ефект рідкого скла на губах, щільна гелева формула блиску заповнює та згладжує текстуру губ, візуально збільшуючи об’єм, завдяки ефекту охолодження.
Об'єм — 12 мл
Цікавинки в складі:
Олії рисових висівок та жожоба — різносторонньо доглядають за губами, захищаючи їх від пересихання та тріщин.
Вітамін Е — антиоксидант, який покращує загальний вигляд губ, робить їх мʼякими та пухкими.
Ментол — делікатно охолоджує губи та збільшує циркуляцію крові, тож губи стають більш пухкими та візуально збільшеними.
Абсолют дамаської троянди — надає засобу надзвичайно приємний аромат пелюсток троянди, який ненавʼязливо відчувається протягом всього нанесення на губи.
❤️ Що пишуть про мультитаскер.
Мультитаскер з збалансованим підбором живильних олій захищає шкіру обличчя та губ від появи лущень, тріщин та почервонінь, інтенсивно доглядає та пом’якшує.
А завдяки натуральним мінеральним пігментам, помада забезпечує стійкий та яскравий колір, який залишається на губах протягом дня.
Не містить мінеральних олій, силіконів, а розроблений на легких емолентах з рослинним скваланом, що не провокують висипаннь та подразненнь, тим самим підходять для жирної та проблемної шкіри.
Особливості використання: Від тепла тіла натуральні воски та батери стають більш пластичними та піддатливими.
❤️ Що пишуть про парфум.
MIDNIGHT CHERRY зустрічає п’янкими нотами вишні, коньяку та мигдалю, розквітає на шкірі нотами троянди, кориці та вершків. фінальним акордом розкриваються ваніль, карамель, сандал і… твої справжні бажання.
Враження та порівняння
А тепер я хочу порівняти картинку та обіцянки і те що маю, а також сформувати свої загальні враження від продукту.
❤️ Почнемо з блисків.
Упаковка. Гарно виглядають, аплікатор дуже зручно розподіляє продукт.
Дія ментола. Як на мене, вони дійсно щось роблять і губи стають трішки більш пухкими, але візуально вони не сильно змінились.
Колір. На першому фото свотчі. На 2му фото до та після нанесення LIP GLOSS with menthol JAM, на 3му порівняння з картинкою продукту. На жаль, мені не вдалось якось наблизитись до такого джемового кольору скільки б я не нашаровувала. На 4му фото до та після нанесення LIP GLOSS with menthol AMOUR. Мені він більше сподобався, гарненький колір, але моделі на 5му фото личить бездоганно. Маю висновок, що моделі були підібрані таким чином, щоб яскравіше передати палітру продуктів. Тому дуже важливо мати змогу спробувати продукт або хоча б пройти тест на їх сайті.
Догляд\реакції. Дійсно губи стають мʼякіші після нанесення і усувається сухість та лущення. Дуже прикольно як для блиску. Трішки не подобається ефект ментолу, особливу з огляду на погоду зараз, думаю влітку було б топ. Запах троянди дуже крутий.
❤️ Мультитаскери.
Упаковка. Гарно, але незручно, якщо носити довгі нігті, бо замість подушочок пальців починаєш загребати продукт нігтями. Тому вартує знайти якійсь підходящий інструмент для видобування продукту.
Колір. На першому фото свотчі. На 2-3 порівнюю MULTITASKER SENSE, на 4-5 порівнюю MULTITASKER ICON. Колір SENSE трішки коричнуватий на мені, ICON ближче до фото, але з нашаровуванням можна коригувати насиченість та мати різні результати, тому мене все в них влаштовує. В інстаграмі бренду, до речі, є маска з кольорами мультитаскерів, не сказал б, що вона супер точна, але все одно прикольно.
Догляд\реакції. На шкірі та губах все добре, ніяких реакцій не виникло. Догляду не відчула, як з блиском. Запах не хімозний, але ніби як у помади моєї бабусі, якою вона користувалась десь років 10 назад, без поняття що це.
❤️ Парфум.
Тут моя думка субʼєктивна, бо парфумами не користуюсь, максимум туалетною водою і можу щось не розуміти в цьому.
Упаковка. Гарний колір упаковки, стильно виглядає. Пшикає трішки з натугою чомусь(
Запах. Геть не сподобався, чується вишня, горіх і спирт 😢 Знову щось з арсеналу парфумів бабусі пригадалось.
Стійкість. До 3-4 годин десь, далі ледь чутно і запах стає більш приємніший вишнево-квітковий.
Висновки
Ідея бренду дуже цікава і полягає в тому, щоб комбінувати властивості різних продуктів і отримувати один замість декількох. Це не тільки про заміну декількох продуктів за їх призначенням, як-от румʼяна та помада, але й ідея мати косме тичний засіб, який виконує одразу декоративну та доглядову функції. Також вони за натуральний та безпечний склад продуктів.
Мені дуже подобається, що такий бренд існує та розвивається на просторах нашої країни.
Коментарі (0)