Враження ч ерез 5 місяців використання
Туш для вій Clinique High Impact High-fi Full Volume Mascara
Почну з того, що мої враження щодо туші не змінились і залишилися такими ж позитивними. Є момент, до якого я все ж таки буду придиратися, але про це згодом.
Насамперед хотілося б відмітити, що це перша туш, яка так довго мені служить і я бачу по ній, що буду нею користуватися ще тривалий час.
Туш для вій Clinique High Impact High-fi Full Volume Mascara я отримала наприкінці липня і з моменту першого знайомства вже пройшло 5 місяців! Для мене це рекорд, бо більше ніяка туш так довго мене не тішила. Зазвичай 2-3 місяці і вони підсихали, а ця поки ще і не думає.
Туш в гарному пакуванні, випускається в картонній коробці. Флакон виглядає шикарно! Цей зелений колір і глянець зачаровують. Приємно тримати таку в ру ках.
Щіточка для мене виявилася зручною. Звуженою частиною як раз ідеально фарбувати у куточках ока.
З самого початку консистенція туші для мене була оптимальною: не густою і не рідкою, як раз те, що треба. З плином часу (а якщо конкретніше, то пішов вже 6 місяць) консистенція лише трохи стала густішою, не змінилася в якості і в своїх властивостях.
Колір насичений чорний. Текстура кремова.
Особливістю цієї туші є наявність фібрових мікроволокон. Зовнішньо вони схожі на власні вії (але, наприклад, суттєво коротші за мої) і їх тут дуже багато.
Для мене ці волокна - один єдиний недолік, який дратує у цій туші. Я зовсім не розумію для чого вони тут. Власне для себе я не бачу в них сенсу. Ну логічно ж, що навіть якщо ці ворсинки відповідають за додатковий об'єм і ніби мають створювати ефект більш гус тих вій, то ось так як хотілося б, щоб вони кріпилися, навряд чи вийде. Іноді вони зовсім тримаються не того напрямку і стирчать в іншу сторону. Ну таке....
А ось, що найбільше розчаровує, так це можливі неприємні відчуття, якщо ворс зафіксується по лінії росту вій в напрямку ока (тобто вниз). В такому випадку він буде колоти слизову і погодьтеся, це дуже неприємно. Зі мною таке було не раз, а після застигання туші доводилося ці ворсинки прибирати пінцетом. Краще б взагалі прибрали ці волокна із цієї туші, бо в цілому, якщо не зважати, на цей недолік, то вона чудова.
Щодо ефекту, то він мені подобається. Взагалі, моїм фаворитом на протязі декількох років являється Maybelline Lush Sensational (особливо Бурунді), а от Clinique High Impact High-fi Full Volume Mascara впевнено могла б зайняти друге місце у моєму списку (якби загальне враження не зіпсував дратуючий і заважаючий мені ворс)
Щіточка гарно профарбовує кожну вію.
Ефект буде залежати від техніки нанесення. Можна створити від легкого природнього з акуратним подовженням, або більш вражаючого шикарним об'ємом.
Нижче на фото туш нанесена в 2 шари
Маючи свої непогані вії, результат мені подобається, все як я люблю. Туш гарно подовжує, надає бажаний об'єм, сильно не склеює вії, виражених грудочок не створює (вони є, але в мінімальній кількості).
Туш комфортно відчувається, не подразнює слизову, не осипається, змивається легко. В принципі, нарікань до якості не має. Усе б нічого, якби не одне "але".
Clinique вразив мене саме формулою туші, що вона на протязі такого тривалого часу не змінюється, не застигає, не створює ще більше грудочок. Користувалася я нею щодня і частіше наношу такий гарненький шар і туш якась нескінченна.
Коментарі (0)