Піна для ванни, що змінює колір "Bubble Gum"
Tink Kids
Tink останнім часом випустив багато новинок - догляду для дітей. Звичайні піни від цього бренду ми вже спробували і нарешті з'явилися в наявності ті, що змінюють колір.
Для себе обрали "Bubble Gum".
Піна в пластиковій пляшці з кумедним дизайном, який неодмінно сподобається малюкам. Флакон прозорий, тому можна одразу бачити його наповнення.
Кришечка зручна, відкидна, з невеликим всередині дозатором, який не дає рідині виливатися у великій кількості.
Об'єм: 300 мл.
Пантенол, алантоїн та екстракт алое у складі засобу мають зволожувальну та заспокійливу дії.
Засіб у вигляді густого гелю червоного кольору. Аромат - насолода для дітей, та і для дорослих буде теж, я його обожнюю! Піна має аромат солодкої жуйки Bubble Gum, пахне ну дуже приємно, я скраво, насичено, але не хімозно.
Використання: треба налити невелику кількість засобу у ванну під струменем води до утворення густої піни. Після купання змити засіб зі шкіри водою. Рекомендується приймати ванну не довше 20 хвилин.
Особливе у цій піні те, що вона змінює колір з червоного на фіолетовий. Звичайна щоденна рутина для дітей однозначно перетворитися на більш цікаву і веселу.
Інтенсивність кольору буде залежати від кількості піни. І це справді захоплююче видовище, спостерігати як червоний колір змінюється н а фіолетовий. Діткам таке обов'язково сподобається.
Що стосується утворення самої піни, то її виходить дуже багато, вона густа, і об'ємна, з нею можна бавитись. Структура піни має доволі крупні "пухирці". Вона стійко тримає свою форму, швидко не осідає. За відведений час, процес купання у дитини проходить весело і вона отримує багато позитивних емоцій.
Фіолетовий колір не фарбує ванну і шкіру.
Негативної реакції засіб не викликав: шкірний покрив не сушить, не подразнює епідерміс.
І мені і сину ця піна дуже сподобалася. Це щось новеньке і цікаве, а ще у неї дуже класний аромат.
Коментарі (0)