Для сильних та сміливи х дівчат.
Аромат, який підкреслює силу і витонченість....
Як я вперше побачила Miss Dior Eau de Parfum він відразу зачаровував мене своїм елегантним дизайном. Його витонченість у повному об'ємі виглядає настільки привабливо, що я просто не змогла втриматися й вирішила спробувати мініатюру.
І мінатюра виконана в ніжних пастельних тонах із легким блиском, що створює ефект вишуканості. Шрифт назви "Miss Dior" витончений, плавний і злегка рукописний, додаючи нотку романтики.
Сам флакон — це втілення мінімалізму компактний, стильний, із білим кольором, що додає шарму.
Опис аромату
Початкова нота: Апельсин, Бергамот, Мандарин
Нота серця: Жасмин, Троянда
Кінцева нота: Ветівер, Пачулі, Сандал
Цей аромат відкривається яскравим вибухом свіжості та енергії завдяки початковим нотам апельсина, бергамота та мандарина.
Цитрусовий коктейль створює сонячний настрій, який пробуджує і заряджає позитивом.
У серці аромату розквітають ніжні квіткові акорди жасмину та троянди — вони додають композиції елегантності, м'якості й романтики.
Завершують цю ароматну симфонію глибокі деревні ноти ветівера, пачулі та сандалу, які огортають теплом і надають аромату стійкості та характеру.
Цільова аудиторія
Аромат підійде для тих, хто цінує гармонійне поєднання свіжості та чуттєвості. Його вибере жінка яка живе у ритмі міста, але мріє про гармонію природи.
Впевнена в собі, яка прагне залишити після себе витончений слід.
Ідеальний для тих, хто шукає універсальний парфум, що дарує енергію та бодрість вранці й комфорт увечері.
Моє бачення аромату...
Цей аромат відразу захопив мене своїми яскравими цитрусовими нотами — та жасмином і трояндою які додають ніжності й витонченості, а шлейф із ветівера, сандалу та пачулі огортає теплом і залишає благородний післясмак.
Проте, зізнаюсь, база аромату через сандал і інші здалися мені трохи важкуватою, і тип паче він тримається достатньо довгенько. Я зрозуміла, що це скоріше не моя історія.
Замість цього я вирішила віддати його мамі, адже цей аромат, на мій погляд, чудово підкреслює все таки зрілу жіночу елегантність. Тепер щоразу, коли вона його використовує, я розумію, наскільки він їй пасує.
Цей аромат дійсно класний, просто більше пасує тому, хто любить насичені, теплі шлейфи з деревними нотами.
Коментарі (0)