А що у боксику?
Продукт 1. Туш Bourjois Volume Glamour Lift & Stretch
Вітаю! Якраз до свята Миколая отримала свій боксик-виграш. Я в захваті від продуктів і тому хотіла б поділитись враженнями про кожен із них окремо. Почну із туші. Коли я відкрила коробку, то відразу ж вона мені кинулась в око завдяки своєму яскравому упакуванню. Тюбик зручний, компактний, його приємно тримати в руках. Дизайн мінімалістичний, але стильний — коралового кольору корпус із чіткими золотим написом виглядає акуратно і лаконічно. Ковпачок закривається щільно, і навіть якщо носити туш у косметичці, не доводиться хвилюватися, що вона відкриється. Дозатор працює добре: на щіточці залишається потрібна кількість туші без надлишків, що дуже зручно.
Сам продукт мене приємно здивував. Щіточка силіконова, з вигином, і це реально допомагає підкрутити вії, навіть якщо вони природно прямі. Перший шар туші дає дуже природний ефект: вії акуратно розділені, добре підкручені, виглядають довшими, але без "вау-об’єму". Якщо додати другий шар, то ефект стає більш виразним, але вії можуть трохи склеюватись і потрібно їх розділити сухою щіточкою, так як сама туш, на мою думку, має трохи рідшу текстуру, ніж ми звикли.
Проте хочу відзначити, що туш не обтяжує вії — вони залишаються легкими, гнучкими, і навіть через кілька годин немає відчуття сухості або того, що вони "заламуються". Туш тримається чудово: протягом дня не обсипається, не залишає слідів на повіках, навіть якщо випадково доторкнутися до обличчя.
Знімала туш міцелярною водою. Без проблем.
Після кількох разів використання я можу сказати, що вона чудово підходить для щоденного макіяжу: дає акуратний, природний ефект із гарним подовженням і підкручуванням. Це ідеальний вибір для тих, хто любить натуральний, але виразний вигляд вій без зайвих зусиль. Проте, якщо ви шукаєте туш для драматичного ефекту з максимальним об’ємом, цей продукт, можливо, не для вас.
Коментарі (0)