Мар'яна Фельд

А що у боксику?

А що у боксику?

Продовжую ділитись враженнями про продукти із боксика. На черзі - парфумовану вода у міні версії 5 мл Marc Jacobs Perfect Elixir.

Водичка привернула мою увагу ще до відкриття ковпачка, завдяки флакону. Її дизайн(як і усіх від Marc Jacobs) – це справжній шедевр, мікс елегантності та грайливості. Скляний тюбик виглядає дорого, а кришечка з декоративними елементами додає яскравої індивідуальності. Це не просто парфум, а справжня прикраса туалетного столика.

Хоча я й не фанатка солодких парфумів, але цей мені досить "зайшов".

Сам аромат відкривається солодкими, теплими нотами меду, стиглої сливи і, можливо, трішки орхідеї. Це поєднання створює відчуття затишку та легкого такого вже "джингл белзу" із глінтвейном і цинабонами. Через деякий час з’являється глибина: тепла амбра та свіжий апельсиновий цвіт додають розкоші й роблять аромат більш жіночним. Завершується композиція солодкими, але водночас насиченими нотами ванілі та пачулі, які залишають легкий шлейф.

У використанні цей парфум мене порадував: аромат досить довго тримається на шкірі, десь 5-6 годин, на одязі — ще довше. Він не задушливий, але його присутність відчутна. Що цікаво, що на вулиці він звучить зовсім по іншому, ніж у приміщенні.

На мою думку, Marc Jacobs Perfect Elixir підходить жінкам, які цінують елегантність і люблять солодкі, але глибокі аромати. Мені він ідеальний для осені та зими, для вечірніх виходів чи особливих моментів, коли хочеться відчувати себе жіночною і впевненою.

Дякую улюбленому Makeup Club за крутезні челенжі, крутезні подарунки і можливість спробувати щось нове❤️

А що у боксику?
А що у боксику?
А що у боксику?
08 грудня, 2024
Мар'яна Фельд
08 грудня, 2024