Мар'яна Фельд

Що у боксику?

Що у боксику?

...Також у боксику отримала олійку для губ Bourjois Healthy Mix S.O.S у відтінку 1 Douceur de Rose. Хочу сказати, що з оліями для губ я знайома не так давно, але вони стали для мене чудовою альтернативою бальзам і гігієнічним помадам.

Ця олійка від Bourjois одразу привернула увагу обіцянками інтенсивного зволоження та живлення губ, і вона дійсно виконує ці функції. Текстура засобу досить легка,але не надто рідка, не жирна, він м'яко лягає на губи, не викликаючи відчуття плівки, не тече. Відтінок Douceur de Rose – це ніжний прозорий рожевий колір, який майже непомітний на губах, але додає їм природного блиску.

Після нанесення губи виглядають доглянутими й зволоженими. Ефект живлення відчутний одразу. Особливо якщо губи були сухими, то після нанесення стає приємно і комфортно. Олійка має ненав'язливий ледь відчутний фруктовий аромат.

Одним із великих плюсів цього продукту є аплікатор — він широкий, м’який, зручний і дуже точний. Наносити олійку на губи — справжнє задоволення! Аплікатор дозволяє рівномірно покрити губи олійкою навіть без дзеркальця, на ходу. І так як олійка це не блиск і не помада і, зрозуміло, не має тривалої стійкості, то зручний аплікатор для поновлення впродовж дня - це великий плюс для мене.

Bourjois Healthy Mix S.O.S Lip Oil — це чудовий варіант для тих, хто шукає базовий догляд за губами і надає перевагу природньому денному макіяжу.

Дякую, Makeup Club 💄

Що у боксику?
Що у боксику?
Що у боксику?
Що у боксику?
Що у боксику?
08 грудня, 2024
Мар'яна Фельд
08 грудня, 2024