Вітаміни які врятували моє волосся .
Після вагітності в мене не сипалось сильно волосся , і я думала так буде завжди , але після 9 місяців після пологів, воно просто висипалось, мені страшно було мити його. І зрозуміла, що потрібно діяти а не чекати поки остання волосина випаде.
Свій вибір зупинила саме на цьому виробнику Swiss Energy вітаміни комплекс для вагітних. мені вони саме ідеально і швидко справляються з проблемою випадіння волосся .
Але все ж якщо розглядати ці вітаміни як для вагітних жінок , ось ,що я можу сказати.
Ці вітамінки це мультивітаміний комплекс. Фолієва кислота запобігає винекненню дефектів нервової системи дитинки . Залізо відіграє дуже важливу роль у забезпечені плода киснем , та запобігає анемії у матері . Кальцій та вітамін К2 допомагають у формуванні кісток у дитини .
Склад ✨
Вітамін А — 400 мкг, вітамін C — 80 мг, вітамін D3 — 2,5 мкг, Vitamin E — 6 мг, вітамін К2 — 37,5 мкг, тіамін — 1,1 мг, рибофлавін — 1,4 мг, ніацин — 16 мг, вітамін В6 — 1,4 мг, фолієва кислота — 200 мкг, вітамін В12 — 2,5 мкг, біотин — 50 мкг, пантотенова кислота — 6 мг, кальцій — 50 мг, залізо — 14 мг, магній — 50 мг, цинк — 7,5 мг, мідь — 0,3 мг, марганець — 1 мг.
Зовнішній вигляд ✨
Все запаковано в коробочку ,мені сподобався вигляд ,все таке рожеве,гарненьке 🌸
Також ішла інструкція, і баночка з 30 вітамінками .
Капсулки в гранулах , і вони мені дуже красиві .
✨
Я залишилась приємно вражена, бо ефект дійсно є , волосся в двічі менше випадає , нігті ростуть з неймовірною швидкістю , і це тільки за місяць використань ,я думаю як би ще місяць по приймала б результат ,ще більше вразив би .
тому я щиро рекомендую ✨
Коментарі (0)