Dentissimo – свіже дихання та досконалий догляд за ротовою порожниною!
Догляд за ротовою порожниною – це справді важливий момент у щоденному догляді за собою. І якщо ви ще не пробували ополіскувач Dentissimo, то даремно!
Перше, що я помітила, – це приємний, ненав’язливий смак. Він освіжає дихання, але без тієї різкості, яку мають деякі інші засоби. Дихання довго залишається свіжим, і це реально відчувається протягом дня.
У складі ополіскувача – натуральні компоненти: трави, ефірні олії. Я відчуваю, як вони м’яко заспокоюють ясна, а регулярне використання реально зменшило кровоточивість. І найголовніше – жодного спирту! Жодного печіння чи неприємних відчуттів – використовувати комфортно.
Додатковий бонус – фтор і кальцій у складі. Це подвійний захист для зубів: від карієсу і для зміцнення емалі. А ще ополіскувач відмінно справляється з бактеріями, які викликають запах із рота і наліт.
Для мене Dentissimo став ідеальним завершенням щоденного догляду. Це той випадок, коли відчуваєш, що робиш щось справді хороше для свого здоров’я. Якщо ви хочете простого і водночас ефективного засобу – спробуйте!
Коментарі (0)