Dasha_Batalova

Косметичне диво. Чому ця пудра стане вашою улюбленою

🌟 Сказати, що це щось – це нічого не сказати! 🌟

Ця пудра потрапила до мене завдяки чудовому боксику від Мейкап Клубу – окреме дякую їм за можливість спробувати справжню красу! 🎁

Моє знайомство з пудрою Rimmel Lasting Finish 25hr стало не просто приємним сюрпризом, а справжнім відкриттям. Вона одразу привернула увагу своєю яскравою упаковкою та стильним дизайном. У мене вона в відтінку 006 Rose Vanilla, і це ідеальний колір, який підійшов моїй шкірі бездоганно!

💡 Колір:
Відтінок 006 Rose Vanilla – це справжній баланс: він не занадто білий, не надто рожевий, а ніжна "золота середина". Цей універсальний відтінок легко підлаштовується під тон шкіри, надаючи їй природного вигляду.

💡 Наповнення:
Це приємний бонус! Упаковка заповнена пудрою "під зав’язку", що означає — вистачить її надовго, навіть за регулярного використання.

А ще всередині, на "другому поверсі упаковки" була ніжна пуховка наче для принцеси. Коли береш її до рук, відразу згадується фраза "Час припудрити носик". + дуже якісне ,гарне люстерко)

💡 Нанесення:
Пудра просто ідеально лягає на шкіру. Вона не осипається, не скочується і не створює ефекту "важкого" макіяжу. Я добре знаю, як це буває, коли пудра помітна на обличчі, але з цією все інакше – вона настільки легка, що майже зливається зі шкірою.

💡 Легкість:
Я терпіти не можу, коли косметика відчувається на обличчі. Ця пудра немов легка хмаринка – ви просто забуваєте, що вона є! Жодної важкості чи дискомфорту.

💡 Ефект:
Вона додатково вирівнює тон, навіть якщо ви вже нанесли тональну основу. Це справжній маст-хев для тих, хто цінує природний вигляд і комфорт.

Rimmel Lasting Finish Compact Powder Foundation 006 Rose Vanilla перевершила всі мої очікування. Вона чудово справляється зі своїм завданням, даруючи шкірі природний вигляд, легкість і рівний тон. Ідеальна для щоденного використання або особливих випадків.

Перше фото "до" нанесення пудри, друге "після". Відразу видно ефект матування ♥

💯 Рекомендую її на всі 100%!

09 грудня, 2024
Dasha_Batalova
09 грудня, 2024