Vik_Sem

Тепер і я зміцнила волосся тоніком-БЕСТСЕЛЛЕРОМ Weleda

За волоссям доглядати мені подобається, адже їм також необхідне зволоження, харчування, вітаміни. Якщо щось йде не так, то волосся починає випадати, це може бути пов'язано з різними причинами. Я вже чула про знаменитий зміцнюючий тонік для росту волосся Weleda з розмарином, та й на нього багато відгуків. Дуже хотілося спробувати і ось зустрічаємо: мій відгук присвячений саме йому.

УПАКОВКА

Тонік має щільну картонну коробку в мінімалістичному стилі і дуже приємну у своєму простому оформленні. На всіх сторонах інформація вказана німецькою мовою, але є наклейка з перекладом.

Усередині коробки міститься заповітна пляшка із засобом, яка виконана із щільного затемненого скла зеленого кольору об'ємом 100 мл.

До речі, у пляшки дуже вдала форма, виконана "під старовину" з рифленими увігнутими боками. Гарно ж!

Ковпачок у засобу щільний, загвинчується і дуже щільно тримається на різьбленні (абсолютно не протікає).

Що стосується носика, то він крапельного типу. Це дуже практично і мінімізує витрату.

Тонік:

Являє собою жовту водичку з незвичайним трав'яно-ефірним ароматом. Що стосується його поглинання, то відбувається це практично моментально і без слідів. При цьому, шкіра голови і коріння волосся не жирне і зберігає свіжий вигляд точно так само, як і без нанесеного тоніка.

Загалом, при будь-якому способі застосування тонік у волоссі не відчувається і не зберігає свій специфічний аромат.

Аромат трав, я відчуваю розмарин - він у мене є вдома у спеціях і я знаю його аромат.

Склад:

Water (AQUA), Alcohol, Cochlearia Armoracia Extract, Sedum Acre Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Potassium Carbonate, Fragrance (PARFUM), Limonene, Linalool, Geraniol

Прекрасний склад, якщо вірити, що інгредієнти виконані з концентрату натуральних масел. Ну, нічого зайвого! Все тільки найнеобхідніше і максимально корисне для шкіри голови та волосся. Щодо спирту, то нічого поганого я в ньому не бачу, тому що, по суті, це еліксир (настій).

Мій досвід використання:

Моє волосся: нормальне, схильні до сухості. З осені по весну потребують курсового зміцнення (іноді і влітку), оскільки періодично зайво випадають.

Спосіб застосування:

Подібного продукту в мене жодного разу не було. Зазвичай я або маски використовую до / після миття, або ополіскую волосся для зміцнення відваром трав. Тут же у нас незмивний тонік, який наноситься на коріння волосся. А чи не буде він помітний на волоссі або жирнити / сушити його?

Отвір у флакона з невеликим носиком, який дає змогу точково наносити засіб.

Наносити можна як із флакона, так і капати на руку/ложечку та переносити на голову. Я пробувала різними способами і нормальні всі, тому щоразу роблю за поривом бажання.

Наношу я його на шкіру голови, акуратно втираючи і протягом 5 хвилин роблю масаж голови. Масаж голови я роблю і без тоніка, мені подобається цей процес: приємно та корисно. Звертаю увагу : масажуємо подушечками пальців, т.к. нігті можуть травмувати шкіру.

Цей тонік для зміцнення та зростання, тому на довжину не наносимо.

Як працює засіб: за рахунок корисного складу та масажу. Масаж покращує кровообіг і стимулює приплив крові до цибулин, які отримують додаткові вітаміни з тоніка. Така комбінована дія, на мій погляд.

Тонік на волоссі не відчувається, він не жирніть, не пахне, не фарбує.

Єдине, я відчуваю дуже легке тепло шкіри голови приблизно годину. Може, це навіть не тепло, а невелике печіння, але дискомфорту не завдає. Думаю, це пов'язано з компонентами тоніка, які діють на рецептори, а також масажем, який розганяє кров.

Тонік не прискорює миття волосся. Як мила голову 1 раз на 3 дні, так і мию.

Зміцнення волосся я помітила не з першого дня (було б дивно), а приблизно через тиждень - волосся почало менше випадати при миття волосся і залишатися на гребінці при розчісуванні.

Шкіру голови не сушить, лупа не провокує.

Алергічна реакція не виникала.

Підсумуємо:

Плюси

• склад ефективний
  • зменшує випадання
  • зміцнює коріння волосся
  • стимулює ріст волосся
  • аромат не залишається на волоссі
  • не жирний
  • не сушить

Рекомендую?

Зміцнюючий тонік для росту волосся Weleda з розмарином рекомендую.

09 грудня, 2024
Vik_Sem
09 грудня, 2024