Тепер і я зміцнила волосся тоніком-БЕСТСЕЛЛЕРОМ Weleda
Weleda Revitalising Hair Tonic With Rosemary
За волоссям доглядати мені подобається, адже їм також необхідне зволоження, харчування, вітаміни. Якщо щось йде не так, то волосся починає випадати, це може бути пов'язано з різними причинами. Я вже чула про знаменитий зміцнюючий тонік для росту волосся Weleda з розмарином, та й на нього багато відгуків. Дуже хотілося спробувати і ось зустрічаємо: мій відгук присвячений саме йому.
УПАКОВКА
Тонік має щільну картонну коробку в мінімалістичному стилі і дуже приємну у своєму простому оформленні. На всіх сторонах інформація вказана німецькою мовою, але є наклейка з перекладом.
Усередині коробки міститься заповітна пляшка із засобом, яка виконана із щільного затемненого скла зеленого кольору об'ємом 100 мл.
До речі, у пляшки дуже вдала форма, виконана "під старовину" з рифленими увігнутими боками. Гарно ж!
Ковпачок у засобу щільний, загвинчується і дуже щільно тримається на різьбленні (абсолютно не протікає).
Що стосується носика, то він крапельного типу. Це дуже практично і мінімізує витрату.
Тонік:
Являє собою жовту водичку з незвичайним трав'яно-ефірним ароматом. Що стосується його поглинання, то відбувається це практично моментально і без слідів. При цьому, шкіра голови і коріння волосся не жирне і зберігає свіжий вигляд точно так само, як і без нанесеного тоніка.
Загалом, при будь-якому способі застосування тонік у волоссі не відчувається і не зберігає свій специфічний аромат.
Аромат трав, я відчуваю розмарин - він у мене є вдома у спеціях і я знаю його аромат.
Склад:
Water (AQUA), Alcohol, Cochlearia Armoracia Extract, Sedum Acre Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Potassium Carbonate, Fragrance (PARFUM), Limonene, Linalool, Geraniol
Прекрасний склад, якщо вірити, що інгредієнти виконані з концентрату натуральних масел. Ну, нічого зайвого! Все тільки найнеобхідніше і максимально корисне для шкіри голови та волосся. Щодо спирту, то нічого поганого я в ньому не бачу, тому що, по суті, це еліксир (настій).
Мій досвід використання:
Моє волосся: нормальне, схильні до сухості. З осені по весну потребують курсового зміцнення (іноді і влітку), оскільки періодично зайво випадають.
Спосіб застосування:
Подібного продукту в мене жодного разу не було. Зазвичай я або маски використовую до / після миття, або ополіскую волосся для зміцнення відваром трав. Тут же у нас незмивний тонік, який наноситься на коріння волосся. А чи не буде він помітний на волоссі або жирнити / сушити його?
Отвір у флакона з невеликим носиком, який дає змогу точково наносити засіб.
Наносити можна як із флакона, так і капати на руку/ложечку та переносити на голову. Я пробувала різними способами і нормальні всі, тому щоразу роблю за поривом бажання.
Наношу я його на шкіру голови, акуратно втираючи і протягом 5 хвилин роблю масаж голови. Масаж голови я роблю і без тоніка, мені подобається цей процес: приємно та корисно. Звертаю увагу : масажуємо подушечками пальців, т.к. нігті можуть травмувати шкіру.
Цей тонік для зміцнення та зростання, тому на довжину не наносимо.
Як працює засіб: за рахунок корисного складу та масажу. Масаж покращує кровообіг і стимулює приплив крові до цибулин, які отримують додаткові вітаміни з тоніка. Така комбінована дія, на мій погляд.
Тонік на волоссі не відчувається, він не жирніть, не пахне, не фарбує.
Єдине, я відчуваю дуже легке тепло шкіри голови приблизно годину. Може, це навіть не тепло, а невелике печіння, але дискомфорту не завдає. Думаю, це пов'язано з компонентами тоніка, які діють на рецептори, а також масажем, який розганяє кров.
Результати:
Тонік не прискорює миття волосся. Як мила голову 1 раз на 3 дні, так і мию.
Зміцнення волосся я помітила не з першого дня (було б дивно), а приблизно через тиждень - волосся почало менше випадати при миття волосся і залишатися на гребінці при розчісуванні.
Шкіру голови не сушить, лупа не провокує.
Алергічна реакція не виникала.
Підсумуємо:
Плюси
- склад ефективний
- зменшує випадання
- зміцнює коріння волосся
- стимулює ріст волосся
- аромат не залишається на волоссі
- не жирний
- не сушить
Рекомендую?
Зміцнюючий тонік для росту волосся Weleda з розмарином рекомендую.
Коментарі (0)