Iryna Koval

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Нещодавно я отримала чудовий косметичний подарунок, який виявився справжньою знахідкою для моєї б’юті-рутини. У наборі були парфум Marc Jacobs Perfect, моделювальний крем для обличчя Lancaster Golden Lift Sculpting Cream, туш для вій Bourjois Volume Glamour Lift & Stretch Mascara, блиск для губ Bourjois Gloss Fabuleux Lip та кремові рум’яна Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush. Кожен продукт вразив по-своєму, і я хочу поділитися своїми враженнями.

#testmakeupclub

Аромат — це перше, що задає настрій.

Marc Jacobs Perfect став для мене символом легкості та любові до себе. Парфум ніби нагадує, що кожна з нас унікальна та неперевершена. Скляний флакон із казковою кришечкою виглядає розкішно і водночас грайливо. А от сама композиція — це гармонія теплих нот нарциса й ревеню, ніжного мигдалевого молочка у серці та кедрово-кашмеранового шлейфу. Він жіночний, затишний і трохи мрійливий. Ношу його, коли хочеться відчувати себе особливою — він ідеально підкреслює природну чарівність.

Ця мініатюра підкорила моє сердечко, тепер хочу зібрати колекцію таких міні-ароматів в красивих баночках.

Цей крем — справжній рятівник для шкіри, яка потребує сяйва. Його текстура ніжна, бархатиста і дуже комфортна на шкірі. Після кількох днів використання помітила, як обличчя стало більш підтягнутим, а контури — виразнішими. Загалом з ним шкіра виглядає свіжою та доглянутою. Крем не викликає подразнень і добре підходить навіть для чутливої шкіри. Улюблене відчуття — це легкий ефект ліфтингу вже після першого нанесення.

Туш стала моїм новим фаворитом для щоденного макіяжу. Її силіконова вигнута щіточка чудово підкручує вії та додає об’єму від самого кореня.

Щетинки ретельно прочісують кожну вію, а ефект тримається цілий день — жодних осипань чи відбитків.

Окрім чудового результату, вона доглядає за віями завдяки вітаміну С та захисним компонентам. Мені подобається, що туш виглядає природно, але водночас робить погляд виразнішим.

Ці рум’яна вразили своєю формулою та ефектом.

Відтінок Delicate Pink надає обличчю здорового, свіжого рум’янцю, ніби після легкої прогулянки на свіжому повітрі.

Кремова текстура чудово наноситься та розтушовується, створюючи природний фініш. Завдяки гіалуроновій кислоті рум’яна не лише додають кольору, але й забезпечують шкірі зволоження. Вони стійкі й ідеально підходять для будь-якого макіяжу — від легкого денного до вечірнього.

07 - Standing Rose Vation

Блиск для губ — це про комфорт, красу та догляд. Мені сподобалося, як рівномірно він лягає на губи, додаючи їм вологого сяйва та об’єму.

Формула з мікрокристалічними восками та вітаміном Е забезпечує зволоження до 8 годин, що особливо актуально в холодний сезон. Відтінки неймовірно красиві, а стійкість приємно дивує.

Приємно отримувати такі подарунки ❤️

09 грудня, 2024
Iryna Koval
09 грудня, 2024