wowmom

Це могла би бути дійсно чудова туш, якби не одне АЛЕ...

Привіт, красуні!

Я дуже багато чого пробувала від Bourjois, але ніколи руки не доходили протестувати їх туші. Чомусь мені здавалося, що це не найсильніша сторона бренду. В мене були і тональні крема Healthy Mix, які я обожнювала, і пудри, і рум'яна, і помади, а от туші чомусь взагалі не цікавили.

Проте дякуючи Makeup Club, в мене з'явилася можливість познайомитися з тушшю Bourjois Volume Glamour Lift & Stretch Mascara, яка мені дуже сподобалася... Але нажаль, я виявила один неприємний нюанс, який особисто для мене виявився неприємним.

Давайте спочатку швиденько обговоримо дизайн, а потім перейдемо до технічних характеристик.

Упаковка туші дуже яскрава, і радує око. Флакончик має випуклу форму, яку приємно тримати в руці.

Щіточка у туші дійсно дуже зручна - вона невеликого розміру, силіконова, а щетинки м'які і не царапають око.

Завдяки вигнутій формі, можна профарбувати вії від самих коренів, добре їх припіднімаючи.

У Bourjois Volume Glamour Lift & Stretch Mascara насичений чорний колір.

Вона лягає тоненьким шаром, не створюючи ефекту плавучих лапок.

Туш круто подовжує і підкручує вії, при цьому виглядає дуже акуратно. При бажанні, її можна нашарувати, і отримати більш виразний результат.

Змивається вона чудово як міцелярною водою, так і гідрофільною олією.

І все б було б супер, якби не одне велике АЛЕ!

Туш ОСИПАЄТЬСЯ! І це не так, що я ввечері бачу тільки парочку чорних грудочок під очима, ні... Там катастрофа.

Нажаль, Bourjois Volume Glamour Lift & Stretch Mascara не витримує повний робочий день, і починає так погано себе вести десь через 6-7 годин.

Для мене, осипання - це те, що я не можу пробачити туші, і це найгірше, що може бути. Мені важливо, щоб макіяж був стійким, і мені не доводилося кожну годину дивитися в дзеркало, і перевіряти, чи не перетворилася я в панду.

А враховуючи, що в мене туш нова, можу тільки уявити, що буде з нею після місяця користування.

Що ж, як виявилося, я була права: туші у Bourjois - не їх фішка, принаймні Volume Glamour Lift & Stretch Mascara точно.

Буду її використовувати тільки на короткі дистанції:-)

Дякую за увагу 😘

10 грудня, 2024
wowmom
10 грудня, 2024