Мої улюбленні маски для волосся.
Користуюся цими масками на постійній основі і не планую змінювати❤️
Відновлювальна маска Brelil Numero Total Repair Mask для слабкого та пошкодженого волосся, з екстрактом вівса
Це просто класика, мені здається хоча б раз в житті цю маску пробували всі. Я користуюся цією маскою час від часу вже років 10. Саме до цієї маски тягнеться рука коли не знаєш що обрати.
Виробник: Італія 🇨🇮
Вигляд
Банка велика та важка, об‘ємом 1 літр. Відкручувати її не дуже зручно мокрими руками, але я вже звикла. Ще під кришкою є захистна прозора кришка для більш герметичного захисту, але я її викинула тому що набридло її постійно відколупувати нігтями. Колір макси жовто-оранжевий.
Консистенція
Слизька, середньо-густа як для маски. Жирна, з мілкими комочками, але нанесенню і змиванню вони не заважають.
Аромат
Запах для мене має важливе значення і якщо він неприємний то продуктом я користуватись не зможу. В мене вже був сумний досвід з маскою від Kaypro
Пост про це:
Але запах у цієї маски ну дуже приємний і ніколи мені не набридає. Мені запах нагадує лимонний пиріг, або лимонні карамельки з дитинства. Аромат дуже яскравий.
Склад
Agua (Water), Merisryl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Propylene Glycol, Amodimethicone, Trideceth 10, Methylparaben, Ethylparaben, Imidazolidinyl Urea, Phenoxyethanol, Citric Acid, Geraniol, Parfum (Fragrance), C.I. 47005 (Yellow 10), C.I. 14720.
Особливості:
- ну звісно тут у нас в активних компонентах є силікони, але я вважаю що їх не варто боятись і нічого поганого в них не має, моєму пористому волоссю вони допомагають краще виглядати
- також оскільки це маска з екстрактом вівса він є у складі, овес наповнює волосся вологою, відновлює пошкоджені ділянки і додає блиск волоссю
Враження
Маску я наношу після шампуню на декілька хвилин, після цього наношу кондиціонер. Волосся після маски більш гладке, помітно краще розчисується. На дотик здається зволоженим і пружним.
Як на постійне використання цієї маски малувато, використовую її раз на тиждень, мені подобається чередувати її з більш професійними масками.
Маска для інтенсивного догляду за неслухняним волоссям John Frieda
Дуже класна масочка для неслухняного волосся.
Виробник: Німеччина 🇩🇪
Вигляд
Маска доволі компактна на вигляд, об‘єм 150 мл. Упаковка яскрава в чорно-фіолетовому виконанні. Під кришкою яка відкручується нажаль немає більше ніякого захисту, це не дуже приємно.
Консистенція
Маска білого кольору. Густа, тримає форму коли набираєш, не розтікається.
Аромат
Приємний солодкиц аромат, довго не тримається на волоссі.
Склад
AQUA, CETEARYL ALCOHOL, DIMETHICONE, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, BEHENYL ALCOHOL, DIPROPYLENE GLYCOL, PARFUM, BIS(C13-15 ALKOXY) PG-AMODIMETHICONE, DIMETHICONOL, PEG-14M, DISODIUM EDTA, PHYTANTRIOL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, COCOS NUCIFERA OIL, ERYTHRITOL, MORINGA OLEIFERA SEED OIL, SODIUM HYDROXIDE, BHT, TOCOPHEROL, METHYLCHLORCISOTHIAZOLINONE, METHYLISOTHIAZOLINONE, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, LINALOOL.
Особливості:
- тут також силікони як і в першій масці
- містить олію крамбе, у мене раніше не було косметичних засобів з цією олією. Вважається що вона має унікальний склад, кислоти омега-3 і омега-6, так само присутня велика кількість ерукової кислоти. Завдяки такому складу олія сприятливо діє на волосся.
Враження
Маска змивається трохи важко, але після змивання волосся одразу стає м‘яким та шовковистим. Волосся після змивання менше пушиться, якщо у вас курчаве волосся рівним вона його не зробить, али завиток буде більшим акуратним. Маска дуже добре живить волосся, особливо дівчатам з пористим волоссям яке пушиться дуже раджу спробувати.
Коментарі (0)