ANN_DI

Мʼяке лезо для кутикули

Мʼяке лезо для кутикули

Трохи пропадала з радарів клубу 🧭 Зараз така погода на вулиці, що зовсім немає мотивації, бажання щось робити...але, треба брати себе в руки.

А на Вас впливає погода? Бо на мене дуже сильно. Особливо, коли немає довго сонця 🌤️

Мʼяке лезо для кутикули

Дівчата, я так давно собі не робила манікюр...коли маленька дитина, то на себе часу залишається ну дуже мало 🕰️

Вирішила спробувати новий засіб, для видалення кутикули.

Чому мій вибір впав саме на нього? Бо не треба чекати 5-10хв, щоб "розкисла" кутикула.

Раніше мені доводилося чекати хвилин 10, щоб засіб подіяв, а потім ще довго возитися з кутикулою. З цим ремувером усе виявилося набагато простіше: я нанесла засіб, зачекала буквально 30 секунд і одразу почала працювати. У результаті вся процедура зайняла не більше 5 хвилин. Це дійсно супер швидко, особливо якщо у тебе немає багато часу.

Ще одна перевага — він дійсно робить кутикулу м’якою. Не потрібно її терти чи прикладати зайвих зусиль. Якщо у вас тонка кутикула, то, думаю, ви взагалі можете обійтися без кусачок — апельсинова паличка зробить усе за вас.

З мінусів можу сказати, що засіб трохи пік під час використання. Особливо якщо на шкірі були якісь мікротріщини чи подразнення. Це не критично, але все-таки хочеться, щоб було максимально комфортно.

Ще одна річ, яку варто врахувати: якщо кутикула товста, як у мене, без кусачок усе одно не обійтися. Але ремувер значно полегшує процес — кутикула стає настільки м’якою, що обрізати її можна буквально за кілька хвилин.

Чи варто брати?

Я впевнена, що так. Особливо якщо ви хочете швидко привести нігті до ладу вдома або вам просто не вистачає терпіння возитися з кутикулою годинами. Shelly «М’яке лезо» — це реально зручний і дієвий засіб. Незважаючи на дрібні недоліки, він спрощує життя і заощаджує час, а для мене це дуже важливо.

Тепер манікюр перестав бути рутиною. Якщо ви досі сумніваєтеся — раджу спробувати, можливо, і вам він стане таким же корисним, як і для мене.

09 грудня, 2024
ANN_DI
09 грудня, 2024