Ви спатимете, мов на кри лах янгола....
Сама п’ю і вас запрошую;)
Не знаю, як ви, але я сплю останнім часом, відверто кажучи, як полохливий заєць під кущем.
Доводиться застосовувати ароматерапію, я розповідала про це у попередніх постах. Ну, і підключати важку артилерію у вигляді вітамінів та мінералів.
Нещодавно випадково побачила на Makeup ось цю няшну рожеву баночку і не змогла перед нею встояти.
До складу пігулок входить магній та вітамін В6.
Отже, що обіцяє виробник?
Вік: 18+
Країна ТМ: Україна
Призначення: для нервової системи, для покращення сну, для серцево-судинної системи
Зроблено в: Україна
Бренд: Oh! Mega
Серія: heals & beauty
Група товару: вітаміни та мінерали
Об'єм: 50 шт
Інгредієнти: вітамін В6, магній
Харчова добавка “Магній” від Oh! Mega – незамінний елемент для жіночого здоров'я та гарного самопочуття. Магній сприяє зменшенню втоми та стресу, підтримує нормальну роботу нервової системи та м'язів, допомагаючи легко долати щоденні виклики. Він також відіграє важливу роль у підтримці здоров'я кісток і серцево-судинної системи. Магній – ваш надійний союзник для енергії, спокою та внутрішньої рівноваги.
Особливості дієтичної добавки “Магній” від Oh! Mega:
- добавка з очищеним екстрактом морської води, що є джерелом натурального магнію;
- сприяє зменшенню втоми, підтримує нормальну роботу нервової системи та покращує психічну діяльність;
- допомагає нормалізувати серцевий ритм, зменшує спазми м'язів та покращує сон;
- підтримує метаболічні процеси та сприяє засвоєнню інших важливих мінералів.
Дітям віком від 7 до 10 років приймати по таблетці раз на добу. Дорослим та дітям від 11 років – по таблетці 3 рази на добу. Таблетку можна розсмоктувати або розжовувати. Термін вживання – 2–3 тижні. Подальша тривалість споживання узгоджується з лікарем.
Склад: очищений екстракт морської води (Ірландія) (43,29%), лактоза, наповнювачі: мікрокристалічна целюлоза, стеарат кальцію, фруктовий порошок апельсин, антиспікаючий агент двоокис кремнію (аеросил), ароматизатор, підсолоджувач аспартам, вітамін В6 (Китай) (0,21%).
Що можу сказати після двох тижнів приймання: я однозначно стала спокійніша, сон покращився, став більш глибоким.
Але, разом із цим препаратом приймаю ще один із цієї ж серії, для покращення засинання.
Про нього - у наступному дописі;)
Коментарі (0)