Yana_Pa🫧

Анти тренди 2024

Анти тренди 2024

🫧Моїх продуктів в цьому списку буде не багато. Я віднесла сюди тільки ті, які вважаю провальними на всі 100%. Це тільки моя субʼєктивна думка. І якщо для вас ці продукти класні - це супер. Скільки людей, скільки і думок 💞

⁃ Прозорий блиск для губ від Lorena beauty, 01 відтінок. Мега не стійкий продукт, розтікається і затікає скірізь! Так ще і після того ,як він пропаде ( а це буде буквально через 15 хв 😤) відчувається сухість на губах. Якщо коротко, він йде в смітник 🗑️.

⁃ Бананова маска від Garnier fructis , для мого волосся - це повний жах. Я за цілий рік не могла «прикінчити» цю банку. Хача з моєю довжиною, можу і за 2 місяці, якщо продукт подобається. Від цієї маски, волосся стає наче брудне, звисає якимись не зрозумілими паклями. Не моя маска і все.

⁃ Гель для душу Tropical drink від SHAKYLAB. Ніякий він не тропікал, і вже точно не дрінк, та він навіть пінки нормальної дати не може. Він взагалі ніякий, у всіх сенсах - не милится, не пахне, погано виливається із флакона. Дуже поганий.

⁃ Покладки з аніоновим чіпом від Feel fine. Тут не підійшло те, що самі прокладки виявилися просто мега «дубовими», не гнучкими, не зручними, а ще і ціну деруть, наче ніжність хмаринок продають.

⁃ Парфуми від Comex magnolia i Landor Nyasha Pink. Добре, що обоє взяла в пробниках, щоб зрозуміти і розносити. Для мене обоє варіанти - звучать тройним одеколоном. Не подобаються.

Ось це і весь список. І добре, це означає, що не все так погано в beauty світі і хороших засобів є набагато більше .

Всі гарного дня🤗

P.S ідея анти трендів взята в Spodobaieva Maryna 🤗

Анти тренди 2024
10 грудня, 2024
Yana_Pa🫧
10 грудня, 2024