MAXIMOVA🌷

АКЦІЯ «НАДАЙ ДРУГЕ ЖИТТЯ ПАКУВАННЯМ GARNIER»

АКЦІЯ «НАДАЙ ДРУГЕ ЖИТТЯ ПАКУВАННЯМ GARNIER»

Бренд створив проєкт по збору використаних пластикових паковань косметичних засобів Garnier для їх подальшої переробки. Всі подробиці ви можете дізнатись на офіційному сайті.

АКЦІЯ «НАДАЙ ДРУГЕ ЖИТТЯ ПАКУВАННЯМ GARNIER»
  1. Складаємо пусті вимиті і сухі баночки в торбу. У мене є улюблена від Make up. Їй уже рік і подивіться в якому чудовому вона стані при використанні майже кожного дня! Вона є в різних кольорах, раджу придивитись😉
  2. Ідемо в найближчий косметичний магазин, який приймає учать в акції (список магазинів твого міста шукай на сайті GARNIER).
  3. Кличемо адміністратора або продавця, в їх присутності завантажуємо пусті баночки в корзину.
  4. Отримуємо купони за кожну банку номіналом 25 грн. Ця знижка діє на всю продукцію бренду. Можна використовувати 1 купон, як знижка на покупку 1-го засобу.
  • антипреспіранти собі і чоловіку, користуємось зараз ними, задоволені
  • спрей для волосся «Гудбай посічені кінчики SOS-кератин», раніше користувалась ним, сподобався. Взяла одразу дві баночки через хорошу ціну. Скоро дачний сезон, одну банку завезу на дачу.
  • комплексний незмивний догляд "Гудбай посічені кінчики" 10в1 для пошкодженого волосся. Просто цікаво було спробувати😊 якщо не вразить також відправиться на дачу
  • відновлюючий шампунь "Мед і прополіс", ніколи не користувалась засобами з серії ботанік, взяла з цікавості
  • урвала маску 3 в 1 "Банан" з поакркднього запуску ще в білій банці, в клубі її дуууже рекомендували, тому взяла без вагань
  • шампунь «Банан» полетів в коризину автоматично за маскою

Ось такий набір вийшов. Ціни були дуже приємними, адже знижка купона діє навіть на акційні пропозиції😊 Дякую бренду за класну акцію🌿 Зібрані пластикові паковання будуть відправлені на вторинну переробку в українську утилізаційну компанію.