АКЦІЯ «НАДАЙ ДР УГЕ ЖИТТЯ ПАКУВАННЯМ GARNIER»
Я як дід Толя😁 Ти назбирала пустих баночок від GARNIER? - НЕ ВИКИДАЙ!
Бренд створив проєкт по збору використаних пластикових паковань косметичних засобів Garnier для їх подальшої переробки. Всі подробиці ви можете дізнатись на офіційному сайті.
У мене якраз зібралось чимало пустих баночк, давайте разом зі мною у відео відправимось їх обміняти на купони та купимо нових засобів.
- Складаємо пусті вимиті і сухі баночки в торбу. У мене є улюблена від Make up. Їй уже рік і подивіться в якому чудовому вона стані при використанні майже кожного дня! Вона є в різних кольорах, раджу придивитись😉
- Ідемо в найближчий косметичний магаз ин, який приймає учать в акції (список магазинів твого міста шукай на сайті GARNIER).
- Кличемо адміністратора або продавця, в їх присутності завантажуємо пусті баночки в корзину.
- Отримуємо купони за кожну банку номіналом 25 грн. Ця знижка діє на всю продукцію бренду. Можна використовувати 1 купон, як знижка на покупку 1-го засобу.
Я одразу і скористалась ними. Що купила:
- антипреспіранти собі і чоловіку, користуємось зараз ними, задоволені
- спрей для волосся «Гудбай посічені кінчики SOS-кератин», раніше користувалась ним, сподобався. Взяла одразу дві баночки через хорошу ціну. Скоро дачний сезон, одну банку завезу на дачу.
- комплексний незмивний догляд "Гудбай посічені кінчики" 10в1 для пошкодженого волосся. Просто цікаво було спробувати😊 якщо не вразить також відправиться на дачу
- відновлюючий шампунь "Мед і прополіс", ніколи не користувалась засобами з серії ботанік, взяла з цікавості
- урвала маску 3 в 1 "Банан" з поакркднього запуску ще в білій банці, в клубі її дуууже рекомендували, тому взяла без вагань
- шампунь «Банан» полетів в коризину автоматично за маскою
Ось такий набір вийшов. Ціни були дуже приємними, адже знижка купона діє навіть на акційні пропозиції😊 Дякую бренду за класну акцію🌿 Зібрані пластикові паковання будуть відправлені на вторинну переробку в українську утилізаційну компанію.
Коментарі (0)