Dentissimo Junior: турбота, яку полюблять ваші дітки
Хочу поділитися нашою історією. У моєї молодшої сестри (їй 7 років) завжди були проблеми із гігієною зубів. Вона просто не любила чистити зуби – постійно скаржилася, що пасти несмачні, пекучі або надто м’ятні. У результаті – часті візити до стоматолога.
Але все змінилося, коли ми спробували Dentissimo Junior. Чесно кажучи, я й не думала, що зубна паста може так усе змінити.
Сподобався легкий, натуральний яблучний смак – не нудотний, а дуже приємний. Сестра тепер каже, що паста настільки смачна, що хочеться чистити зуби довше!
Паста прозора, гелеподібна, з легким зеленим відтінком – виглядає дуже “дитячо” і цікаво.
У ній немає агресивних компонентів. Формула збагачена натуральними інгредієнтами, які піклуються про зуби й ясна:
• Фтор – для захисту від карієсу;
• М’які очищувальні компоненти – не пошкоджують емаль;
• Натуральні екстракти – для здоров’я ясен.
За місяць використання ми помітили, що дихання стало свіжішим, зуби чистішими, а головне – сестра почала чистити зуби регулярно, двічі на день, і навіть без нагадувань!
У сестри чутливі зуби, і ця паста підійшла ідеально – без подразнень чи дискомфорту.
Я помітила, що навіть після кількох днів використання зуби стали виглядати більш чистими, а дихання залишалося свіжим довше. Також важливо, що паста ніжно очищує зуби, не викликаючи подразнень.
Тепер у нашій родині немає суперечок щодо гігієни зубів, а стоматолог після останнього візиту похвалив сестру за доглянуті зубки. Якщо у вашої дитини є схожі проблеми, спробуйте, не пожалкуєте !
Коментарі (0)