Матова компа ктна пудра для обличчя Rimmel Lasting Finish
Подарунок до замовлення по промокоду
Почну з того, що я ніколи не користувалась такими пудрами (але я взагалі мало користуюсь декоративкою) - тому було дуже цікаво спробувати цей формат.
Одразу скажу, що пудра дуже продумана, комфортна та ідеально збалансована: розмір, дизайн, дзеркальце та пуховка. Вага - аж 7 грам! колір 006 - Rose Vanilla.
о, і так: фоном для цієї пудри виступив гаман/кишеня/ладунка від Оленки Дідик 💓
Перше що хочу відмітити, що мені не подобається в наклейках на продукції від мейкап - їх неможливо віддерти від товару і на фото це виглядає не дуже презентабельно.
Вказано що тут spf 20, термін придатності після відкриття 20 місяців.
Склад: MICA, ZINC OXIDE, KAOLIN, ZINC STEARATE, DIMETHICONE, BUTYLOCTYL SALICYLATE, BORON NITRIDE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, SACCHAROMYCES FERMENT, SILICA, METHICONE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM BENZOATE, ALUMINA, LAUROYL LYSINE, SODIUM HYALURONATE, DIMETHYLMETHOXY CHROMANOL, [MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR/+/-: IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)]
Так як я одразу побачила, що колір для мене затемний - я наносила пензлем, а не пуховкою. Сама пуховка білого кольору, дуже ніжна на дотик. Пудра не скочується, гарно матує, добре приховує недоліки шкіри та блюрить пори. Цікаво було б спробувати її влітку. Дзеркальце дуже хорошої якості, пудру комфортну тримати в руках під час нанесення.
Так як на вулиці темінь навіть вдень,а у мейкапа доволі вузькі терміни для написання відгуку - фото "маємо шо маємо"
Для мене відтінок пудри затемний, тому я віддала її подрузі, їй він підійшов ідеально, матує шкіру чудово і вона дуже задоволена, каже, що наче ефект фотошопу на обличчі.
Rimmel Lasting Finish Compact Powder Foundation справді класна пудра і вартує кож ної гривні, головне підібрати свій відтінок.
Коментарі (0)