lyuba_belllaaa

Об'єм, якому не завадить навіть шапка - з пілінгом для шкіри голови LUM

Якщо вам, як і мені набридли невдалі надто пекучі пілінги, несвіжіть волосся після носіння шапки, і необхідність мити голову занадто часто взимку - ця штука для вас.

Чим класний цей пілінг?

В першу чергу, складом, він наче супер простий, але дієвий.

Основні компоненти:

• Oryza Sativa (Rice) Germ Powder – пудра з рисових зародків, яка діє як м'який фізичний ексфоліант, видаляючи мертві клітини шкіри і забруднення
  • Aloe Barbadensis Leaf Extract та Aloe Barbadensis Leaf Juice – екстракт і сік алое вера, які мають заспокійливі, зволожуючі та антиоксидантні властивості - але без ефекту жирності
  • Panthenol – провітамін B5, який заспокоює, зволожує шкіру і сприяє її регенерації
  • Menthol – створює ефект охолодження, стимулює кровообіг, надає освіжаючий відчуття. Але без ефекту відмороженого скальпу, як це роюить сумнозвісний корейський засіб!!!
  • Glycolic Acid – гліколева кислота, діє як хімічний ексфоліант, розчиняючи ороговілі клітини шкіри.

Багато хто з виробників додає глікольку, але тут я вперше побачила її роботу якісно. Схоже, тому що технолог і засновниця марки - трихолог - на складах Лум розуміється.

Як використовувати?

Через носик нанести на чисте волосся по проділах, помасажувати і змити за кілька хвилин шампунем. У мене відносно густе волосся, але навіть з ним засіб дістає до шкіри - бо має досить рідку базу.

Не милкий, не шкрябає шкіру, не холодить аж занадто. Вимивається теж без проблем.

Який же результат?

Я не відчуваю чистоти до скрипу, або ще чогось незвичайного. Але, з засобом я легко проходжу 2 дні, (або 3 якщо без спортзалу) і без потреби крутити гульку або хвостик щоб приховати несвіже коріння.

Як любителька безпощадних (іноді і беззмістовних) експериментів🤣, показую своє волосся після кілька годинної прогулянки в горах у шапці.

Так, воно пригладилось до голови, але разом з тим, воно просто нежирне 🤩

Мій тип шкіри - сухий, тому якщо ваша жирна - ефект може бути іншим. Проте, судячи по тому, що засіб складно виловити у наявності - користувачі його зацінили.

Я люблю просту рутину, але цей пілінг правда вартий кількох додаткових хвилин у душі!

Діліться, як підтримуєте зачіску взимку?

10 грудня, 2024
lyuba_belllaaa
10 грудня, 2024