Мої нові нігті мрії!
Перепробувала багато засобів, і ось випадково натрапила на гель із гіалуроновою кислотою та екстрактом броколі від Pro Нігті. Скажу одразу: цей продукт мене приємно здивував!
Довгий час у мене були проблеми з нігтями: вони шарувалися, були ламкими і взагалі виглядали дуже ослабленими.
Майстер сказала, що цей лак не лише покращує вигляд нігтів, але й зміцнює їх зсередини завдяки гіалуроновій кислоті, яка глибоко зволожує нігтьову пластину, та екстракту броколі, багатому на вітаміни і антиоксиданти. Я вирішила спробувати, і результат не змусив себе чекати.
Після декількох тижнів використання мої нігті стали значно міцнішими, перестали ламатися, а кутикула виглядала значно здоровішою. Лак має приємну текстуру, швидко вбирається і не залишає слідів, а сам процес нанесення простий і зручний.
Цей гель не тільки повернув моїм нігтям життя, але й став чудовою альтернативою дорогим салонним процедурам. Особливо подобається те, що ним можна користуватися всією родиною — він підходить і для жінок, і для чоловіків. Якщо ваші нігті потребують відновлення, раджу спробувати!
Коментарі (0)