olenamoli

Goddess Intense Burberry

Goddess Intense Burberry

Такий чудовий парфюм мені пощастило отримати від Makeup разом із замовленням. Goddess Intense - цьогорічна новинка, посилена версія Goddess Burberry.

І хоча це міні-версія 5 мл, навіть такий маленький флакончик виглядає розкішно: золото в золоті.
Флакончик без розпилювача, наноситься крапельно і, як на мене, для такого інтенсивного парфюма - це плюс.

Goddess Intense Burberry

Отже, що таке Goddess? В перекладі це Богиня! Парфюмером Amandine Clerc-Marie для богинь створено аромат солодко-тягучий з пачульною базою.

Верхня нота: Лаванда;
Ноти серця: Ваніль, Абсолют Ванілі, Бурбонська Ваніль і Ванільна Ікра;

Базова нота: Пачулі.

Цей парфюм про ваніль у всіх її проявах:
●солодкувато-ароматна, наче кондитерська;
●злегка дерев'яна, трохи димна Бурбонська
●коштовний Абсолют ванілі - пряний з бальзамічним відтінком;
●а Ікра- це насичений концентрат із зерняток стручка ванілі.

Солодко? Так і дуже! Але землисті і трохи з гірчинкою пачули врівноважують цю пряну солодкість. Саме лаванду я не відчуваю, але легку квітковість можно вловити на фоні, коли аромат трохи вивітрюється.

Стійкість дуже висока: одна мікрокрапелька на зап'ясті інтенсивно віддавала аромат протягом 5 годин. На одязі буде триматися до прання. Шлейф довгий, помітний - вас обов'язково запам'ятають!

Goddess Intense - це ті парфюми, в яких бажано дотримуватися помірності, вони такі - на грані важкості, крапелькою більше - і вже душать. Але в мінімалізмі вони прекрасні, дійсно розкішні, зі своїм неповторним характером.

10 грудня, 2024
olenamoli
10 грудня, 2024