Мар'яна Фельд

Що у боксику?

Що у боксику?

Вітаю. Продовжую огляд продуктів із подарункового боксика. І на черзі кремові рум'яна Max Factor Miracle Pure. У мене - у відтінку 5 delicate pink. Чесно признаюсь, це мій перший досвід використання такого формату рум’ян, і я одразу відчула різницю у порівнянні з пудровими.

Спочатку про відтінок. Delicate Pink виглядає дуже природно і ніжно, хоча спочатку так може не здаватись. Колір підійшов мені ідеально — він не виглядає занадто яскраво, але при цьому чудово освіжає шкіру. Ідеальний варіант для легкого денного макіяжу.

Щодо текстури, вона здалася мені досить приємною: кремова і невагома, достатньо невеликої краплі, щоб створити рум'янець на щічках. Наносити рум’яна було дуже легко навіть пальцями, хоча я пробувала також використовувати спонж. У будь-якому випадку вони розтушовуються рівномірно, без плям чи чітких меж, неважливо, чи наносяться на голу шкіру, чи на тональний наприклад. Щоправда, при нанесенні на тоналку варто зафіксувати пудрою.

Рум’яна створюють натуральний ефект, ніби це справжній рум’янець, а не косметика. Взагалі вважаю, що рум'яна - продукт стратегічний, який без зайвих зусиль надасть обличчю здорового вигляду і свіжості.

Загалом, перше враження від кремових рум’ян позитивне. Мені сподобалося, як вони виглядають, які легкі у використанні, сподобався відтінок, і те, що вони досить економні. Однозначно буду користуватись і рекомендую всім.

Що у боксику?
Що у боксику?
Що у боксику?
10 грудня, 2024
Мар'яна Фельд
10 грудня, 2024