getejra

Кремові румʼяна у відтінку delicate pink

Продовжуємо огляди подарунків від мейкапа до замовлень за промокодом. Сьогодні оглядаємо Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush у відтінку 05. Це не перші мої кремові румʼяна, тому є з чим порівняти. Знову ж таки наклейка від мейкапа не здирається (хіба що розмочувати її в гарячій воді), і більше інформації про продукт якраз знаходиться під нею, але я роздивилась, що термін придатності після відкриття складає 24 місяці і це мене реально тішить, бо зазвичай у кремових текстур - це 6 місяців. Тут 15 мл засобу - то ж його точно вистачить на 2 роки. Мʼяка зручна пластикова туба з носиком - легко регулює кількість засобу. Рум’яна збагачені зволожувальними компонентами та вітамінами, які дбають про шкіру, не пересушуючи її. Формула легка, комфортна та делікатна для шкіри.

Одразу скажу, що відтінок мені не підійшов,хоч і анонсовано його як "ніжний рожевий тон, який підходить для різних типів шкіри, додаючи свіжості та легкого рум’янцю", але я люблю більше рожевинки, а не теракоти, тому також віддала подрузі, хоча наголошу на тому, що виглядає від доволі природньо, навіть якщо його нашарувати. На свотчах він мені здавався ідеально моїм, але на шкірі ви самі бачите колір. Так, тут ще й не денне освітлення, бо його нема 😁 не можу сказати, що мені не пасує - але я люблю трішки інший фінішний ефект. Я не фіксувала їх сухими текстурами і колір зник десь за години 4, подруга фіксує - якраз вистачає на робочий день, дає природній контуруючий відтінок на щічках.

Продукт має приємну кремову, в міру густу текстуру, яка чудово тушується, рівномірно розподіляється по шкірі та зливається з тоном обличчя. Я наносила пальцями та розтушовувала пензлем, подруга наносить вологим спонжем. Відтінок 05 створює легкий природний рум’янець, надаючи обличчю свіжого вигляду. Для тих, хто любить більш насичений ефект, рум’яна легко нашаровуються, дозволяючи досягти бажаного результату.

Тієї кількості, що я нанесла на одну щоку для фото мені вистачило на дві сторони.

В загальному сам продукт мені дуже сподобався, він зручний та комфортний, економний, легко наноситься та розтушовується пальчиками, але я б для себе обрала інший відтінок, наприклад 02 - Sunlit Coral або 01 - Radiant Rose.

Ось так дуже природньо він виглядає на подрузі.

11 грудня, 2024
getejra
11 грудня, 2024