Alina_Demchenko

Ще один мій фаворит для оформлення брів : Flormar Ultra Thin Brow Pencil

Тут все доволі просто : це гарний олівчик для брів, який виконує свою функцію на всі 100% і для нього - не потрібен якийсь особливий підхід.

Доречі знайомство з брендом розпочалось саме з цього олівця і здивована гарним результатом, я докупила собі і інші продукти, які теж мають прекрасну пігментацію і якість.

Це класичний представник тоненьких олівчиків для брів, де з одного боку зручна щіточка, якою легко можна розчісати і вкласти брови, а з іншого - сам продукт. Текстура олівця приємна, середня. Вона не суха і не занадто масляниста, через що процес оформлення брів стає легким і комфортним. Я не люблю жирну текстуру, яка розмазується по шкірі. та й від сухої не в захваті ( а кому сподобається царапати шкіру) - тут як раз золота середина. Він непогано тушується, є можливість нашаровування. Наноситься продукт без грудочок і тримається весь день. Грифель тонкий, але все ж таки трошки товстіший за Maybelline та Ln/Lamel. На диво - в використанні він економічний, але ціна зараз мені здається дуже піднялась, хоча якість продукту дійсно дуже гарна.

В мене відтінок 04 Dark Brown - це темно коричневий колір, який має саме коричневий відтінок, без жодного рудого підтону. Авжеж для тих хто шукає саме сірий підтон - цей варіант не дуже сподобається. Колір насичений, дотстаньо темний і підходить мені і тоді як волосся відростає і видно, що я брюнетка не від народження, і коли оновлюю його. На моїй шкірі тримається весь день, а демакіяж неймовірно простий( чим завгодно можна стерти). Якістю продукту я дуже задоволена, як і кольором.

Тож моя оцінка цьому продукту 9/10 і він відповідає всім моїм вимагам, особливо стосовно легкості нанесення і відсутності дискомфорту під час нанесення , та й під час носіння.

11 грудня, 2024
Alina_Demchenko
11 грудня, 2024