Як зробити догляд за нігтиками приємнішим
Враження від NUB Vanilla Cuticle Oil
Я не фанатка догляду за нігтями, та звісно, хочеться щоб вони виглядали гарно та акуратно. Тому включити олійки було правильним рішенням, адже вони зміцнюють нігтьову пластину, зволожують кутикулу і зменшують її, з оліями можна забути про "задирки") Цю олійку мені подарувала Олена Романюк, і зараз вона для мене мастхев, дякую тобі ❤️. Великою перевагою є те, що термін придатності цієї олійки 3 роки.
Наношу олійку дуже просто: майже на усю пластину та трішки масажую кутикулу разом з пластиною, і трохи чекаю, щоб олія увібралась. Оскільки я наношу багато та розмазую по руках цей засіб, то після того, як засіб увібрався, змиваю зайву олійність водою. У результаті ніготь та кутикула виглядають більш доглянуто, вони зволожені та немає задирок.
Так, можна просто трішки менше наносити і не чекати довше...
А ще я вже майже рік не обрізаю кутикулу, і якраз завдяки олійкам, зокрема цій, вона має гарний вигляд та не заважає мені.
Консистенція засобу власне олійна, прозора, не дуже жирна. Аромат ванільний, дуже теплий, з легкою косметичною ноткою.
У складі багато олій: олія абрикосових кісточок, олія виноградної кісточки, олія аргани, олія жожоба, вітамін Е, олія примули, ваніль.
У мене флакончик об'ємом 15мл, нагадує флакон з-під звичайного лаку, дизайн доволі привабливий. Усередині є акуратний пензлик для зручного нанесення.
Коментарі (0)