Вітаміни для з ахисту та підтримки імунітету
Коли вже не перший рік на повторі 🍊
Підтримувати здоров'я імунітету зсередини - дуже важливо. І саме в цьому мені допомагають вітамінки від Zest, які ми всією родиною приймаємо вже декілька років поспіль (особливо в холодну пору року).
Zest Effer Vit Мультикомплекс - розчинні таблетки 🍊
Вітаміни знаходяться у пластиковій тубі (до речі зручно брати з собою у подорожі, багато місця не займе) і представляють собою щипучі/розчинні у воді таблетки (це + для тих, хто не любить ковтати пігулки).
У баночці 20 таблеток, розраховані на курс прийому. В подальшому прийомі і кількості прийому даних вітамінів консультуйтеся зі своїм лікарем.
У складі даний комплекс містить:
вітамін C - 80 мг
ніацин - 16 мг
вітамін Е - 12 мг
пантотенова кислота - 6,0 мг
вітамін B6 - 1,4 мг
вітамін B2 - 1,4 мг
вітамін B1 - 1,1 мг
фолієва кислота 200 мкг
біотин - 50 мкг
вітамін B12 - 2,5 мкг
Чудові складові для підтримки гарного самопочуття і їх можна вживати навіть дітям від 14 років (мами школярів-підлітків, зверніть увагу).
Застосування та ефект після 👇🏻
Таблетку додаю у склянку з теплою водою, розчиняється вона буквально за 1 хвилину і можна пити як вітамінізовану водичку.
За ароматом це мікс лимону та апельсину, на смак кисленько-солодкувате.
Ефект від прийому цього комплексу ви відчуєте вже через декілька днів:
🍊 покращення самопочуття
🍊 покращення настрою (особливо у цю похмуру погоду і під час КД)
🍊 більше енергії (за рахунок позитивного впливу на енергетичний метаболізм)
🍊 міцніша нігтьова пластина і покращення структури волосся
Вітамін С - 1000 мг Zest Effer Vit 🍓
Даний вітамін С я спробувала ще в 2020-2021 році, він був у продажі разом з мультивітамінним комплексом (у пігулках). Тоді був піковий період застуд і даний вітамін допоміг моєму організму швидше подолати застуду.
Зараз же, помічаючи, що у когось з близьких починається застуда (перші признаки) я одразу даю їм цей вітамін, бо він ладен попередити серйозні признаки застуди і їх розповсюдження.
Мені подобається, що таблетка велика і її можна ламати навпіл і приймати у дозуванні 500 мл (чудова підтримка імунітету на кожен день).
Таблетку кидаю у склянку з теплою воду (500 мг - пів склянки; 1000 мг - склянка води), вона розчиняється буквально за 1 хвилину.
На смак і аромат як мікс лісових ягід, кисленьке (що притаманно такому дозуванні вітаміну С) і дуже ароматне.
🍓 зміцнює імунітет
🍓 попереджає перші признаки застуди та не дає застуді розвиватися далі
🍓 підтримує здоров'я серця, судин та капілярів
🍓 містить натуральні ароматизатори (чорниця і малина) та натуральний барвник (порошок буряка)
Щиро раджу звернути увагу на ці вітамінки, бо вони дуже доступні у ціновому сегменті і дійсно дуже дієві 🧡
Коментарі (0)