SomovaFM

Golden Lift від Lancaster

Golden Lift від Lancaster

Маленька баночка на 15мл виглядає не менш дорого, ніж повнорозмірний засіб. Золота глянцева коробочка, всередині золота матова баночка. Мінімалістичний напис. Все каже про витонченість бренду.

Моделюючий крем націлений на відновлення та підтяжку шкіри, боротьбу із зморжками та першими проявами старіння, так як має антивіковий ефект та захист від фотостаріння.

Я не збиралась розбирати склад, проте якби не M O N D ✨, я б не звернула увагу на ретинол у ньому. Перші рази наносила крем лише на шию, не соромлячись по кількості.

Але один раз, не вимивши руки після цього крему, почала наносити азелаїнову сироватку на обличчя, ще й після тоніку з кислотами. І за пару хвилин обличчя почервоніло, ніби я терлась об наждачку та почало чухатись. Я тут же вмилась та обмазалась цикопластом. Все пройшло за пів години. Тоді ще не могла зрозуміти від чого це, ніколи не було такого. Але сопоставивши факти, можливо було через цей крем? 🤔

Після того ним не користувалась, хоча до цього на шиї не було ніяких проявів подразнення.

Сам крем має приємний легкий аромат та ніжну текстуру.

Він середньої густоти і наче не жирний по консистенції, але дуже поживний. Бо зовсім малої кількості вистачало нанести на всю шию. Тож навіть така маленька баночка буде економною.

Він гарно зволожував, не скочується навіть у місцях залому шкіри.

Звісно про результат сказати не можу, за такий період. Крем віддам мамі, вона точно не користується кислотами.

11 грудня, 2024
SomovaFM
11 грудня, 2024